Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Udrea: Ungureanu si-ar putea lansa o noua forta politica

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca premierul Mihai Razvan Ungureanu poate fi “liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica de dreapta”.

Udrea a apreciat, raspunzand unei intrebari, ca Mihai Razvan Ungureanu poate sa lanseze un proiect politic de dreapta, relateaza Mediafax.

“Cu siguranta ar avea sustinerea PDL, trebuie sa vrea si Mihai Razvan Ungureanu sa faca lucrul acesta. Cred ca poate fi, la acest moment, liderul in jurul caruia sa se construiasca o noua forta politica de dreapta”, a declarat liderul PDL Bucuresti.

Intrebata daca PDL ar veni intr-o astfel de forta de dreapta construita in jurul lui Ungureanu, Elena Udrea a spus ca nu a avut loc o discutie concreta in acest sens. “N-am avut o discutie concreta, nici noi nu l-am ofertat pe domnul Ungureanu, nici dansul nu s-a adresat partidului”, a declarat ea.

“Dar din toate framantarile noastre legate de construirea unei forte politice puternice de dreapta in Romania, cred ca ne-am putea canaliza eforturile spre a construi acest proiect in jurul lui Mihai Razvan Ungureanu”, a continuat Udrea

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns