Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Udrea: USL vrea sa schimbe pana si soferii si portarii

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vicepresedintele PDL Elena Udrea scrie, pe blogul sau, ca promisiunile facute de PSD si PNL “se dezumfla precum gogosile”, ca toate institutiile statutului “sunt luate cu asalt de adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi” si ca pana si soferii sau portarii se vrea a fi schimbati.

Udrea mentioneaza ca, de-a lungul ultimilor ani de opozitie, reprezentantii USL au condamnat public orice li se parea a fi o incercare de politizare a administratiei centrale sau locale.

“L-am auzit personal pe Victor Ponta sau pe anuntatul candidat la alegerile prezidentiale, clamand faptul ca USL nu va promova oameni avand ca unic criteriu apartenenta politica. Ei bine, dupa o seceta destul de lunga la PSD, dar si la PNL, se pare ca promisiunile facute se dezumfla precum gogosile. in aceste momente, toate institutiile statului sunt luate cu asalt de adevarate cohorte de USL-isti care se doresc sefi. Toti prefectii, toti subprefectii, toti secretarii de stat si subsecretarii, toti directorii si directorasii de la deconcentrate, pana si soferii sau portarii se vrea a fi schimbati”, adauga Udrea, citata de Medifaxa.

In opinia sa, o asemenea atitudine este mai degraba “marca unei armate de ocupatie care incearca sa controleze totul, decat a unui nou Guvern care-si doreste institutiile functionale”.

Elena Udrea sustine ca posturile nu sunt ocupate de specialisti, ci de “clientela de partid”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns