Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un barbat gol a protestat pe o macara in Capitala

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un barbat gol a protestat, luni, timp de aproape doua ore, pe o macara a santierului de la Teatrul National Bucuresti, tanarul fiind convins sa se imbrace si sa coboare de pe macaraua santierului.

Tanarul, dezbracat complet, a pledat de la 50 de metri inaltime pentru stoparea poluarii si a traficului sufocant din Capitala, relateaza Mediafax.

Dupa ce un negociator al Politiei Capitalei a avut o discutie cu el, apoi politistii Sectiei 1 au identificat un prieten al protestatarului cu care a si dialogat, tanarul a decis sa-i puna pantalonii si sa coboare. Pe piept el si-a pictat semnul pacii.

Tanarul, care le-a spus autoritatilor ca este student la Arhitectura, risca o contraventie pentru protestul sau inedit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

PDL roagă Consiliul Judeţean Satu Mare să nu mai organizeze şedinţe haotice

La obişnuita conferinţă de presă din fiecare joi, liderii PDL au abordat subiecte de interes naţional dar şi local. De această dată conferinţa a fost susţinută de Petre Mureşan – preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Radu Giurca – consilier judeţean PDL şi Dinu Birtoc – viceprimarul comunei Călineşti.

Din partea PDL Satu Mare au fost prezenţi în sală şi Sorin Ghilea – secretar general PDL Satu Mare, av. Adrian Cozma – preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret PDL Satu Mare şi Vasile Berinde – consilier judeţean PDL Satu Mare.