Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

NU-I UȘURA CALEA 

Un bărbat zgârcit nu se vede cu tine pe termen lung

De la primele întâlniri, sau după unele gesturi ale sale, un bărbat îți poate da de înțeles, cât se poate de facil, dacă se vede sau nu cu tine în viitor, dacă vede sau nu în tine o posibilă iubită.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Unul dintre cele mai evidente semne este zgârcenia. Da! Ați citit bine! Și acum unele dintre voi, feministe convinse, veți sări cu replici de genul: “Mi se pare normal să plătesc eu pentru consumația mea”, sau “E de bun simț să achit eu jumătate pentru vacanță”, ori “Nu aș vrea să creadă că vreau să mă folosesc de el, pentru că am și eu banii mei.”

 

 

Desigur că lista poate continua cu replici precum: “Mă pot întreține singură” sau “Nu mi se pare normal să vină el să mă ia de acasă, pentru că ne putem întâlni la jumătatea drumului”. Ei bine… draga mea, cu cât vei ușura mai mult calea unui bărbat, cu atât mai repede el se va plictisi de tine, și va trece la următoarea “redută”.

 

 

Bărbatul va prețui întotdeauna mai mult o femeie pentru care trebuie să plătească și în care investește!

 

 

El simte instinctual cât de mult sau de puțin se valorizează o femeie, și se va comporta cu ea întocmai. Adică ce înseamnă acest lucru? Va știi imediat cât preț pune pe ea femeia pe care teoretic o curtează, și automat va investi în ea timp, bani, emoții și sentimente direct proporțional cu valoarea pe care ea o simte raportat la propria persoană.

 

 

Prin urmare, zgârcenia aceasta a bărbatului este evident că nu este numai despre bani, ci se referă la un conflict de putere. Explicația este simplă: dacă se intră într-o relație nu cu scopul de a fi fericit și de a se îndrăgosti, ci pentru conexiunile sociale, pentru situația financiară și pentru ceea ce poate oferi partenerul, la un moment dat, vine o ocazie în care cel obișnuit să profite nu poate primi ceea ce are nevoie și pune capăt relației.

 

 

Un om, indiferent că este bărbat sau femeie, dacă se vede pe termen lung și îl iubește pe celălalt, va pune la bătaie toate resursele pe care le are.

 

 

Dacă două persoane sunt în faza de întâlniri, și bărbatul nu face gesturi galante precum achitarea notei la restaurantul pe care el l-a căutat și unde a ales să se vadă cu femeia de care este interesat, înseamnă că și interesul lui este scăzut. Bărbații investesc și bani, și afecțiune și timp în femeile pe care și le doresc cu adevărat! Toate sunt la fel de valoroase.

 

 

Zgârcenia este prezentă și apare pentru că nu există suficientă iubire. În clipa în care apare iubirea, orice om simte nevoia să-i ofere celuilalt. Este ceva instinctual, un automatism care se instalează odată cu fluturii din stomac.

 

 

Indiferent că vorbim de o femeie sau de un bărbat, în momentul în care nu te interesează celălalt, vei fi zgârcit sau egoist, doar că la alte capitole.

Este evident că la fel de reținute în gesturi pot fi și femeile, în raport cu bărbații cu care ies. Femeile pot fi egoiste la capitolul afecțiune și atenție, după care bărbații tânjesc atât de mult și au atât de multă nevoie.

 

Deși majoritatea reprezentantelor sexului frumos spun că bărbații sunt niște “porci”, adevărul este că au și ei nevoie de îmbrățișări, atenție, gesturi afectuoase, înțelegere, complimente, însă vor să le primească de la femeia care se prețuiește cu adevărat!

 

 

Așadar, dragă femeie, prețuiește-te mai mult, atât de mult, încât să nu-ți fie jenă dacă el se oferă să achite consumația amândurora, sau chiar mai mult!

 

Citește și: https://informatia-zilei.ro/e-foarte-simplu-sa-afli-daca-e-de-cursa-lunga-sau-nu/

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Secretele Bucureștiului interbelic: Lux și decadentă sub lumina roșie

În Bucureștiul interbelic, numit adesea “Micul Paris”, bordelurile și casele de toleranță erau locuri de refugiu pentru dorințele interzise, frecventate de figuri precum Regele Carol al II-lea și poetul Ion Barbu. Aceste instituții, reglementate strict de autorități, ofereau servicii într-o atmosferă de lux și exclusivitate, unde clientele selecte satisfăceau fanteziile în localuri cu felinar roșu. Bordelurile nu doar că îndeplineau dorințe carnale, dar și influențau cultura urbană, rămânând în memoria colectivă ca simboluri ale unei epoci de aur.