Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un bazin metalic de 3.000 de litri agita spiritele in satul Aliza

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Luni, 26 martie, am fost sunati la redactie de mai multi locuitori din satul Aliza, comuna Terebesti. Ei reclamau ca un grup de romi au inceput sa sape in jurul unui bazin metalic. Se presupune ca ar dori sa-l fure. Informatiile oamenilor erau confuze si incomplete.

Locuitori din Aliza acuza romii ca vor sa fure fier vechi

Cei care ne-au sesizat sustin ca bazinul metalic ar putea reprezenta o sursa de finantare a unor lucrari la biserica din sat, daca ar fi predat la un centru de colectare a fierului vechi. O alta destinatie a banilor obtinuti din vanzarea fierului vechi ar putea fi repararea drumului prin sat.

Daca ar fi sunat mai multi sateni probabil gaseau alte si alte destinatii, fara a detine informatii suficiente cu privire la bunul care a starnit scandalul. Reclamantii nu stiu cu exactitate cui apartine acel bazin. Cu toate acestea oamenii nu sunt de acord sa-l fure cativa romi din sat.

Localnicii solicita sprijinul presei pentru a stopa un posibil furt la vedere, sub acceptul tacit al autoritatilor. Lipsa de informare a reclamantilor a mers si mai departe. Ei au spus, probabil din auzite ca despre scoaterea acelui bazin n-ar sti nimeni.

Unele voci sustineau ca ar fi vorba despre oameni ai primarului care sapa la scoaterea bazinului. Se insinua ca primarul doreste sa-si insuseasca bazinul respectiv fara a-i apartine.

Mai multe cititi in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns