Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Un cântăreţ de la Opera Naţională Iaşi, găsit spânzurat

Octavian Dumitru
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Octavian Dumitru
Octavian Dumitru

Un cântăreţ de la Opera Naţională Română din Iaşi, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit spânzurat, duminică, în vila în care locuia, primele cercetări arătând că acesta ar fi recurs la gestul extrem din cauza unor probleme financiare.

Basul Octavian Dumitru, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit, în cursul dimineţii de duminică, spânzurat în casă, din primele cercetări făcute de către anchetatori reieşind că acesta ar fi avut probleme financiare.

“Am fost sesizaţi duminică, în jurul orei 12.30, că a fost găsit un bărbat decedat prin spânzurare în casa în care locuia. S-a deplasat la faţa locului o echipă de la Secţia 5 de Poliţie, s-a efectuat cercetarea locului faptei şi nu sunt suspiciuni, până în prezent, cu privire la comiterea vreunei infracţiuni“, a declarat comisar Mădălina Ţăranu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul ar fi recurs la acest gest extrem din cauza unor probleme financiare.

Trupul cântăreţului de operă a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, unde se va face necropsia.

Bărbatul era originar din Galaţi şi lucra la Opera din Iaşi din anul 2004, ultima sa reprezentaţie fiind în “Bărbierul din Sevilla”, unde a jucat rolul lui Barolo, care a avut loc joi.

Octavian Dumitru a fost, între anii 2002 şi 2004, membru al corului “Gavriil Musicescu” al Filarmonicii de Stat “Moldova” Iaşi. În anul 1998, a absolvit Liceul de Arte “Dimitrie Cuclin” din Galaţi, Sectia Pedagogică, în 2003 a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Interpretare Muzicală, Secţia Canto, clasa Prof. Univ. Dr. Corneliu Solovăstru, iar în 2004 a absolvit Masteratul la Universitatea de Arte “George Enescu” din Iaşi.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

De la Capela Aurel Popp au dispărut o mulţime de obiecte de cult suflate cu aur şi argint

Trecută în toate ghidurile turistice ale judeţului Satu Mare, Capela familiei Popp, realizată de marele artist Aurel Popp, este, de fapt, o operă de artă vandalizată. Geniul lui Aurel Popp şi-a pus amprenta atât în exterior cât şi în interior. Micuţă, cochetă, la inaugurarea din anul 1936 era o adevărată bijuterie arhitecturală. Vizitatorul de azi are în faţă o biserică oarecare. Pictura interioară a fost ştearsă în anii ‘70. Chipuri de sfinţi, realizate corect, dar fără pretenţii artistice, s-au aşternut peste pictura originală, lucrată în foiţă de aur.