Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Un expert german a evaluat activitatea de la Grup Scolar Unio

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Expertul neamt evaluand activitatea practica
Expertul neamt evaluand activitatea practica

Pentru aproape trei saptamani, Grupul Scolar Unio Satu Mare a primit vizita domnului Erich Peters, expert german in domeniul educatiei, sosit in cadrul unui proiect realizat in colaborare cu Senior Expert Services, Bonn.

Scopul vizitei sale a fost, pe de o parte evaluarea modului in care functioneaza procesul de invatamant in domeniul tehnologic, pe de alta parte, perfectionarea cadrelor didactice prin implementarea de mijloace moderne de invatare, centrate pe elev.

In aceasta perioada, domnul Peters a asistat la ore de cultura generala dar mai ales la ore de specialitate, fiind extrem de interesat de stagiile de pregatire practica a elevilor. Din acest motiv a participat la ore de pregatire practica atat in atelierele scolii, cat si la o parte dintre partenerii economici ai institutiei. Domnia sa a apreciat daruirea cadrelor didactice si eforturile pe care le depun in conditiile in care dotarile materiale ale atelierelor sunt invechite si insuficiente. De asemenea, a fost incantat de indemanarea elevilor, unii dintre ei dovedind reale competente si abilitati tehnice.

Vizita domnului Peters s-a finalizat cu un raport in care apreciaza activitatea instructiv-educativa a scolii si ofera cateva sugestii pentru maximizarea oportunitatilor de dezvoltare institutionala.

Programul domnului Peters, care a venit impreuna cu sotia, a inclus si vizite la principalele puncte de atractie din regiune. De buna desfasurare a tuturor activitatilor cuprinse in proiect s-a ocupat conducerea scolii, directoarea Aurelia Pop si directorul adjunct Ioan Piscoran, precum si coordonatorul de programe si proiecte, Adina Ciutan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns