Image 1
Image 2

Tragedie în Leordina

Un localnic a murit ars de viu după ce casa i-a luat foc în noaptea de Crăciun (FOTO)

Tragedie la Leordina în noaptea de 24/25 decembrie 2023.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un incendiu violent a izbucnit într-o gospodărie în localitatea amintită. Spre locul incendiului au fost trimise echipajele pompierilor civili din Ruscova, dar și 4 echipaje ale pompierilor militari din Vișeu de Sus, precum și un echipaj SMURD.

 

Când au ajuns forțele de intervenție la fața locului focul cuprinsese în totalitate imobilul de lemn în suprafață de 100 mp. Aproape trei ore s-au luptat pompierii civili din Ruscova și cei militari din Vișeu de Sus pentru a stinge focul.

 

După ce au reușit într-o cameră a locuinței pompierii au găsit cadavrul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 53 de ani. Pompierii au cerut ajutorul polițiștilor criminaliști pentru a prelua ancheta.

 

Deocamdată nu s-a stabilit exact cauza izbucnirii focului, acest lucru urmând să se facă astăzi.

 

Ce spune IPJ Maramureș

 

Azi-noapte, polițiștii Secției 4 Leordina au intervenit în urma unui apel 112, la un incendiu produs la un imobil din localitatea Leordina.

 

După lichidarea incendiului de către pompierii din cadrul SVSU Ruscova și I.S.U. Maramureș, în interiorul locuinței a fost identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 53 de ani din Leordina. Valoarea prejudiciului cauzat de incendiu a fost de aproximativ 100.000 de lei.

 

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării necropsiei. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, într-un dosar penal privind distrugere și ucidere din culpă.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns