Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ȘAH

Un nou rezultat remarcabil obținut de un șahist de la LPS

În perioada 22-24 decembrie, pasionații de șah s-au adunat în București pentru a lua parte la "Weekend-ul Șahist Bucureștean 56," un concurs internațional de prestigiu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Printre cei 76 de participanți din România, Ucraina, Moldova și Canada, Radu David (Ducu) de la LPS Satu Mare a reușit să impresioneze și să obțină locul 2 în clasament.

 

Cu o pregătire redusă la șah în ultimul an, datorită concentrării asupra examenului de Evaluare Națională, Ducu a demonstrat că pasiunea și talentul său pentru șah rămân intacte. Cele 5,5 puncte acumulate pe parcursul competiției i-au asigurat locul pe treapta a doua a podiumului, demonstrând nu doar abilități teoretice, ci și o abordare strategică de excepție în fața concurenței internaționale.

 

Evenimentul a fost organizat într-un cadru elegant și stimulativ, aducând împreună atât sportivi tineri, cât și seniori. Concurența a fost acerbă, iar faptul că Radu David s-a ridicat la înălțime în acest context a fost salutat nu doar de către susținătorii săi, ci și de către comunitatea șahistă în ansamblu. Radu David este pregătit la LPS Satu Mare de profesorul Cătălin Ardelean.

 

CITEȘTE ȘI: Gestionarea azilului și migrației în țările UE în anul 2024

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with