Image 1
Image 2

EXCLUSIV VIDEO

Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu

Acuze grave la adresa Poliției Rutiere Baia Mare. Un șofer din Baia Mare care a fost implicat într-un accident rutier în Ajunul Crăciunului produs în intersecția bulevardelor Independenței cu Decebal din Baia Mare susține că polițiștii de la Rutieră au stabilit că el vinovat de producerea evenimentului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Bărbatul recunoaște că el a pătruns în intersecție pe culoarea galbenă a semaforului, numai că celălalt conducător auto ar fi intrat pe culoarea roșie. Și chiar a demonstrat acest lucru filmând modul în care funcționează semafoarele din intersecția amintită.

 

”Fratele meu a fost implicat în accident. El a condus autotruismul Golful 4. A intrat în intersecție pe culoarea galbenă, dar celălalt sofer care venea dinspre metro avea roșu clar. Poliția a luat imaginile de pe o cameră de supraveghere de la mall și ne-au spus că pe bd Independenței camerele nu funcționează. Chiar și așa se obervă clar că fratele meu a pătruns pe galben în intersecție. Am făcut o filmare la cum funcționează semafoarele. Când s-a făcut galben pe bd Decebal, dincolo de unde venea celălalt șofer era roșu de două secunde deja!

 

Noi am luat o filmare de la bijuterie din zonă și se vede clar că fratele meu a intrat pe galben în intersecție. Cert este că după accident domnul care a condus autoturismul Audi a sunat pe cineva și respectivul a venit la fața locului. Acel cineva era un fost polițist. El a intrat cu polițiștii în mall și când au revenit au spus că fratele meu este vinovat de producerea accidentului și că nu merg camerele din mall de pe bd Independenței.

 

 

Trebuie să vă spun și că polițiștii au intrat în ambulanța SMURD peste fratele meu și i-au spus că dacă merge la spital îi vor face dosar penal și că îi vor suspenda permisul de conducere pentru o perioadă mai lungă. Păi cum să nu meargă la spital când era lovit. Vă trimit și fotografii cu el imediat după accident.

 

 

Noi mâine vom discuta cu un avocat despre acest accident și vom contesta toată ancheta polițiștilor. În opinia noastră în cel mai rău caz este vorba despre o culpă comună. Fratele meu a intrat în intersecție pe galben, însă celălalt șofer a pătruns clar pe roșu” este mărturia pe care ne-a transmis-o fratele șoferului implicat în accident.

 

 

Noi mâine vom discuta cu un avocat despre acest accident și vom contesta toată ancheta polițiștilor. În opinia noastră în cel mai rău caz este vorba despre o culpă comună. Fratele meu a intrat în intersecție pe galben, însă celălalt șofer a pătruns clar pe roșu” este mărturia pe care ne-a transmis-o fratele șoferului implicat în accident.

 

Punctul de vedere al IPJ Maramureș

 

În urma apariției în mediul on-line a articolului de presă intitulat EXCLUSIV – Un șofer acuză Poliția Rutieră Baia Mare că ”l-a scos vinovat” de producerea unui accident deși celălalt șofer ar fi pătruns în intersecție pe roșu, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș este abilitat să comunice următoarele:

 

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la informațiile prezentate în articol și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with