Image 1
Image 2

CRIMĂ LA SIBIU

Un tânăr de 23 de ani omorât de un bărbat de 56 de ani

Bănuit că ar fi omorât,  un tânăr în vârstă de 23 de ani, un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost reţinut, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

La data de 05.08.2023, în jurul orei 22,00, prin apel 112, I.P. J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi decedată şi ar prezenta leziuni în zona capului, în faţa unui imobil din municipiul Sibiu. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, criminaliști, precum şi medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu”, se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, “întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violenţă, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, iar din primele investigaţii efectuate de către poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat şi prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din municipiul Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima”.

S-a dispus reţinerea suspectului pentru 24 de ore. Procurorii cercetează faptele.

“La data de 05.08.2023, în jurul orei 22,00, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi decedată și ar prezenta leziuni în zona capului, în fața unui imobil din municipiul Sibiu. La fața locului s-au deplasat polițiști de investigații criminale, criminaliști, precum și medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Sibiu, constatându-se că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, din municipiul Sibiu. Întrucât în urma examinării sumare a cadavrului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă

Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, iar din primele investigații efectuate de către polițiști, sub coordonarea procurorului de caz, a fost identificat și prins un bărbat în vârstă de 56 de ani, din mun. Sibiu, bănuit că ar fi comis fapta pe fondul unui conflict spontan cu victima. Față de acest bărbat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Trupul tânărului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării autopsiei. Cercetările în acest caz continuă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor comiterii faptei. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Sibiu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns