Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ungureanu: Am discutat cu liderii coalitiei despre motiune

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu, a declarat, joi, ca a discutat cu liderii partidelor coalitiei guvernamentale despre vizita in Romania a presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, dar si despre motiunea de cenzura depusa de Opozitie.


”Am discutat (…) despre evenimentul din 25 aprilie, cand presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, vine la Bucuresti (…) si urmeaza sa se adreseze Parlamentului Romaniei. Este in interesul tuturor, indiferent de partidul pe care-l reprezinta, de orientarea politica pe care o are, ca sala de plen sa-i cuprinda atat pe parlamentarii Puterii, cat si pe cei ai Opozitiei. Vorbim despre Romania aici. Este prima vizita a lui Herman Van Rompuy la Bucuresti. Domnia sa ne face o onoare pentru ca 25 aprilie este si ziua in care care a fost semnat tratatul nostru de aderare la UE, in urma cu sapte ani. Este si o zi cu incarcatura simbolica”, a afirmat Ungureanu, dupa intalnirea pe care a avut-o la sediul UDMR cu presedintele Uniunii, Kelemen Hunor, relateaza Agerpres.

Primul-ministru a precizat ca in cursul zilei de joi a avut intalniri cu conducerea PDL, cu presedintele UNPR Gabriel Oprea si presedintele UDMR Kelemen Hunor, urmand ca luni, la pranz, sa discute cu reprezentantii minoritatilor nationale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns