Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ungureanu: Caderea Guvernului “ar conduce la semianarhie”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Caderea Guvernului in urma motiunii de cenzura pregatite de opozitie ar indica faptul ca Romania este o tara instabila politic si caracterizata de semianarhie institutionala, fiind complet daunator la adresa stabilitatii politice si economice, a declarat, joi, premierul Mihai Razvan Ungureanu.

“Daca motiunea are ca motiv UMF, este una dintre rarele ocazii in care exista motiune pentru simplul fapt ca Guvernul a respectat o lege. Daca este nevoie de o motiune pentru a prabusi un guvern care abia s-a instalat si merge foarte bine, efectul strategic este nefericit, pentru ca daca trece, aratam exact ceea ce nu trebuie sa aratam, si anume ca Romania este o tara instabila politic, o tara in care pretul castigului minor conteaza mai mult decat castigul unei intregi populatii, o tara in care schimbarea de guverne nu duce la altceva decat la semianarhie institutionala, cu lumea pregatita de alegeri, dar nu si pentru a-si face treaba. Este riscant si complet daunator la adresa stabilitatii noastre politice si economice”, a spus Ungureanu, la postul public de radio, citat de Mediafax.

El a mai sustinut ca o astfel de motiune pe tema UMF nu are obiect, deoarece universitatea s-a angajat sa puna in aplicare hotararea de guvern.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns