Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ungureanu cere explicatii ministrilor privind intarzierile de la Rosia Montana

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni seara, ca a cerut ministrilor Economiei, Mediului si Culturii sa ii explice motivele pentru care proiectul Rosia Montana inregistreaza intarzieri “enorme”, inca din 1997, aratand ca astfel de intarzieri fac rau tarii si “celor cu interes economic”.

“Am cerut ministrilor sa imi ofere o fotografie exacta privind modul cum trece proiectul prin diferite faze de aviare, pentru a vedea de ce sunt aceste intarzieri enorme. Sunt foarte multe proiecte economice, investitii majore care au fost omorate prin refuzul de a lua decizii la momentrul oportun ori in in clipa in care esti intr-o situatie de competenta administrativa la nivelul primului-ministru, la nivelul ministrilor de resort, a intarzia decizia face rau si tarii, face rau si celor care au un interes economic direct in tara”, a spus Ungureanu, la Realitatea TV, citat de Mediafax.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat, joi, ca in cazul Rosia Montana se lucreaza la o hotarare de guvern pentru devierea raului Corna, fiindca “nu este de ajuns o decizie a Consiliului Judetean”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns