Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ungureanu isi va prezenta bilantul la trei luni

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca proiectul sau politic are nevoie de recunoasterea succesului in materie de administrare, care ar putea sa fie evidentiat la incheierea a trei luni de mandat, cand doreste sa-si prezinte bilantul in Parlament.

Intrebat daca are in vedere constituirea unui nou partid sau miscari politice si o eventuala candidatura in viitoare scrutine, Ungureanu a a exclus perspectiva pe termen scurt. “Ca sa pot sa ofer un raspuns clar, nu va referiti la alegerile din iunie, la alegerile locale. Nu la perspectiva pe termen scurt”, a spus premierul.
El a aratat ca proiectul sau politic se construieste in timp, urmarind categoriile de public cu varsta intre 25 si peste 50 de ani, cu profesii liberale.

Ungureanu a subliniat, insa, ca mai are nevoie de recunoasterea succesului sau in materie de administratie. Premierul a precizat ca la finalul a trei luni de mandat vrea sa mearga in Parlament pentru a-si prezenta bilantul, prilej cu care ar putea sa fie evidentiat succesul guvernarii sale.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns