Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ungureanu le cere prefectilor sa organizeze exemplar alegerile

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, sambata, la Odorheiu Secuiesc, dupa reuniunea Asociatiei Prefectilor si Subprefectilor, ca obiecticvul “de maxima importanta” pentru prefecti este ca alegerile sa se desfasoare “exemplar”, sustinand ca nu vrea “prefecti timizi”.

“Nu am venit aici sa le spun prefectilor care le sunt atributiile, ci sa-i indemn sa le valorifice”, a spus, intr-o conferinta de presa, premierul Mihai Razvan Ungureanu, citat de Mediafax.

Premierul a spus ca “ideea pivot” a intalnirii a fost “consolidarea increderii populatiei in institutiile statului”, aspect in care prefecturile au un rol foarte important.

“Nu perspectivele pe hartie asupra lucrurilor ne pun probleme, ci modalitatea prin care acestea devin realitate”, a afirmat primul-ministru.

 Mihai Razvan Ungureanu a afirmat ca prefectii au rolul de a verifica daca legile sunt respectate.

“Nu dorim prefecti timizi, care sa faca calcule politice inainte de a lua in considerare prerogativele pe care le au prin lege”, a spus premierul.

Totodata, premierul a declarat ca pentru prefectii obiecticvul “de maxima importanta” este ca alegerile din acest an sa se desfasoare “exemplar”, fara incalcari ale legislatiei si in asa fel incat nimeni “sa nu puna sub semnul intrebarii corectitudinea desfasurarii lor”.

Potrivit premierului, prefectii trebuie sa anticipeze si sa previna orice blocaj sau incidente care pot periclita buna desfasurare a alegerilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns