Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ungureanu: Motiunea de cenzura anuntata de USL se opune legii educatiei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu a calificat, marti, motiunea de cenzura anuntata de anuntata de opozitie, privind Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures, drept “o problema intelectuala” a initiatorilor, prim-ministrul aratand ca actiunea impotriva Guvernului s-ar opune Legii educatiei.

“E o problema intelectuala pentru cine o pune. Nu stiu daca e o problema parlamentara, dar si motiunea trebuie sa aiba o explicatie. Vreau si eu sa vad cum poate sa apara o motiune de cenzura pe respectarea legii. (…) Motiunea carui lucru se adreseaza de fapt? Este si impotriva vointei cadrelor didactice de la UMF? Nu mai zic impotriva legii”, a spus Ungureanu, la Realitatea TV, citat de Agerpres. El a subliniat ca “rezultatul motiunii poate fi negativ sau pozitiv, iar Guvernul ramane sau pleaca”.
Iin context, el a respins opiniile potrivit carora crearea unei facultati de medicina si farmacie in limbile romana, maghiara si engleza la UMF Targu Mures ar alimenta pietele externe cu medici din Romania.
Conducerea Uniunii Social Liberale a aprobat, in sedinta de luni, depunerea motiunii de cenzura pe data de 17 aprilie, a anuntat presedintele PSD, Victor Ponta, copresedinte al USL.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns