Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ungureanu: Ponta da dovada de”lipsa de responsabilitate si ipocrizie”

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Mihai Razvan Ungureanu sustine ca presedintele PSD Victor Ponta da dovada de “lipsa de responsabilitate si ipocrizie” atunci cand spune ca guvernul nu tine cont de interesele Romaniei.

“In general, nu admit din partea nimanui o exprimare de acest gen. Premierul Mihai Razvan Ungureanu este cel care apara interesele nationale si doar interesele nationale. A arunca cineva o umbra de dubiu pe intentiile mele, dovedeste in opinia mea, o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, iar pentru un politician in formare, pentru ca ii doresc domnului Ponta o cariera politica lunga, ma refer la domnul presedinte Ponta si la aceasta aluzie. Este doar lipsa de responsabilitate si ipocrizie. Dar a arunca anatema suspiciunilor asupra cuiva denota o intentie construita gresit. Eu sper ca unii din cei care ii sfatuiesc, pe unii ii cunosc, domnul Teodorescu, sper ca va reusi sa se apropie la timp inainte sa spuna asa ceva. Nu-mi place cum suna si ma astept de la un om care se apropie de 40 de ani, mai ales ca e tata si cetatean, sa se fereasca de asemenea neindemanari”, a declarat Ungureanu, la Realitatea TV.

 Potrivit Gandul, presedintele PSD, Victor Ponta, premier in calculele USL, a declarat, luni, ca mandatul Guvernului Ungureanu nu are legatura nici cu interesele tarii noastre, nici cu interesele de partid ale PDL, UNPR, UDMR, ci cu interese externe Romaniei, legate de transferul a ceea ce a mai ramas din resursele naturale in maini necunoscute.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns