Image 1
Image 2

Ungureanu se retrage de la națională

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Paula Ungureanu (36 ani) a anunțat că se retrage de la echipa națională, acum după C.E. din Suedia. Portarul echipei feminine de handbal, CSM București, a făcut anunțul oficial.

Este una din cele trei handbaliste din România, alături de Aurelia Brădeanu şi Valentina Elisei, care au fost prezente la toate marile performanţe ale României din ultimii 11 ani: argint la C.M. din Rusia (2005), bronz la C.E. din Danemarca şi Norvegia (2010) şi bronz la C.M. din Danemarca (2015). Anunțul vine la puțin timp după ce Oana Manea a renunțat și ea la națională, la fel ca și Brădeanu. Sunt șanse mici să mai revină și Elisei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS FOTBAL, LIGA 3

Olimpia și-a programat meciul cu Minaur la oră de Liga a 2-a

A doua etapă a returului sezonului regulat din Liga a 3-a este programată să se dispute vineri și sâmbătă, 3 și 4 noiembrie 2023.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now