Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Update: Persoana decedată pe dig este un bărbat de 76 de ani! Nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Update: Gabriela Notariuş , manager general Serviciul Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, ne-a spus că persoana decedată este un bărbat de 76 de ani. Nu sunt suspiciuni, persoana respectivă neavând lovituri, plăgi ori alte urme. S-a încercat resuscitarea bărbatului zeci de minute, dar din păcate nu a răspuns manevrelor fiind astfel că bărbatul a fost declarat decedat.

***

Update: Alte informaţii ne spun că o persoană de sex feminin a sunat la ora 12:19 la numărul 112 şi a spus că la capătul scărilor de pe Bulevardul Transilvania se află o persoană de sex masculin la pământ. I s-a cerut să o verifice să vadă dacă respiră, persoana de sex feminin ar fi spus că aşa i se pare că da. La faţa locului s-a deplasat un echipaj cu un asistent, ulterior un alt echipaj cu medic. Şi la ora 13:00 persoana era resuscitată.

***

Vineri, 28 ianuarie 2022, în jurul orei 12, o persoană a fost resuscitată zeci de minute de medici pe digul Someşului, lângă Bulevardul Transilvania. Conform primelor informaţii, o persoană a fost văzută căzută pe scări în zona în care a fost găsită ucisă şi actriţa Gabriela Dorgai. O altă persoană a sunat rapid la 112 pentru a chema medicii. Au sosit două ambulanţe, iar medicii au resuscitat persoana respectivă zeci de minute.

La faţa locului au ajuns şi două echipaje de poliţie pentru cercetări.

Ştire în curs de actualizare…

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns