Image 1
Image 2

Vameșii vor intra în grevă japoneză

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Membrii Sindicatului Naţional Meridian, salariaţi în cadrul Autorităţii Vamale Române, vor iniţia miercuri, 20 decembrie, o acţiune de protest sub forma unei greve japoneze.

 

Potrivit unui comunicat de presă al sindicaliştilor, transmis duminică Agerpres, protestatarii – angajaţi din cadrul birourilor vamale de frontieră şi de interior, ai direcţiilor regionale vamale şi ai aparatului central din cadrul Autorităţii Vamale Române – vor purta banderole de culoare albă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

26 octombrie 2023

Sătmărenii se plâng că de miercuri, 25 octombrie 2023, simt miros urât în tot municipiul Satu Mare. Deocamdată autoritățile nu știu care ar fi sursa care emană un miros greu de suportat.

Un turist a murit în România

Un turist a decedat, duminică, după ce a căzut în Bucegi, suferind răni extrem de grave. Salvamont Prahova informează că un incident grav petrecut în zona Bucşoiu, din Bucegi, s-a produs duminică, 10 decembrie 2023. Un turist a căzut, suferind leziuni grave.

Cum își bate Electrica Satu Mare joc de consumatori?

Cum își bate Electrica Satu Mare joc de consumatori?

Sambătă 16 martie, în jurul orei 10 s-a produs o pană de curent în Satu Mare și alte localități din județ. Suni la Electrica deranjamente 0262 929 și stai de vorbă cu robotul . Te întâmpina o voce care te trimite pe toate tastele telefonului. După o jumătate de oră te dumirești despte ce ar fi vorba.