Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Veteranii de razboi sunt nemultumiti ca nu sunt respectati de autoritati

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
cativa dintre veteranii de r`zboi satmareni, la ziua lor
cativa dintre veteranii de r`zboi satmareni, la ziua lor

In judetul Satu Mare, din cei aproape 2.000 la infiintare, mai traiesc numai 142

Vineri, 27 aprilie, de la ora 10, in Sala mare a Muzeului judetean, s-a sarbatorit “Ziua veteranilor de razboi.

 

 

 

Manifestarile au fost organizate de Consiliul Judetean (CJ), Muzeul judetean si de Filiala “Dr V. Lucaciu” a Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi (ANVR.

Prefectura a fost reprezentata de prefectul Cristian Sasu, CJ de presedintele Csehi Arpad si vicepresedintii Mircea Govor si Adrian Stef, Primaria Satu Mare de primarul Ilyes Iuliu, Centrul militar judetean de colonelul Farkas, Pompierii de colonel Gheorghe Dan, Asociatia deportatilor de dr. prof. Ioan Corneanu, dar au avut reprezentanti si Jandarmeria, Asociatia pensionarilor militari, si alte asociatii.

ANVR a fost prezentat prin general de brigada Gheorghe Saveanu, presedinte de onoare al fillialei satmarene, colonel Nicolae Codrean si de alti ofiteri. S-au mai aflat in sala circa 30-35 de veterani si vadave de veterani si un grup de vreo 20-25 de tineri, elevi de liceu.

La finalul cuvantarilor si interventiilor, ansamblul artistic de la Palatul Copiilor condus de profesor Nicolae Miclaus, au prezentat participantilor un program artistic.

Puteti citi continuarea in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Se restrânge cercul suspecţilor în cazul triplului asasinat de la Apa

Ancheta în cazul triplului asasinat de la Apa continuă.  Cercul de suspecţi se restrânge. Până la acestă oră n-a fost reţinută nici o persoană.

După zeci de ore de muncă, poliţiştii coordonaţi de procurorul Marius Iancu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare au reuşit să restrângă cercul suspecţilor. În sprijinul poliţiştilor sătmăreni au venit  specialişti din cadrul Institutului de Criminalistică şi Direcţia de Investigaţii Criminale din Bucureşti.  Sâmbată au cercetat centimetru cu centimentru casa, curtea şi anexele gospodăriei soţilor Rentea din Apa.