Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Viceprimarului Istvan Ludescher i s-a spart masina de serviciu, noaptea, in fata casei

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pisti, siguranta cetateanului e o problema pe care ai rezolvat-o, o rezolvi sau o vei rezolva?

[slideshow id=6558]

Masinile de lux din Baia Mare au fost intotdeauna atractive pentru hoti. Unii le-au luat cu totul, provocand un adevarat soc proprietarilor in momentul in care au constatat ca au fost lasati pietoni. Altii insa nu au riscat atat de mult si s-au multumit cu ce au gasit in torpedoul autoturismelor. Sunt baimareni care isi incuie in masina de la actele autoturismului pana la portmonee doldora cu bani, carti de credit si documente personale. In dimineata zilei de joi, 26 mai, victima hotilor din autoturisme a cazut si viceprimarul municipiului Baia Mare, Istvan Ludescher.

Viceprimarul municipiului Baia Mare s-a trezit ieri diminata ca nu mai are carte de identitate, permisul de conducere, trei carduri bancare si o suma nesemnificativa. “Cred ca au fost profesionisti, pentru ca au lucrat cu manusi sa nu cumva sa lase amprente in urma lor. Politistii fac acum cercetari si sustin ca nu au gasit niciun fel de amprente. Am reclamat ca mi-a disparut din autoturism portmoneul in care aveam buletinul, permisul de conducere si trei carduri. Mi s-a confirmat de la banca faptul ca noaptea (n.r in 25/26 mai) o persoana a incercat sa scoata bani de la Banca BCR. A si reusit, nu imi explic cum, sa ia 20 de lei. Nu aveam decat 200-300 de lei pe acel card”, a afirmat, oarecum amuzat, viceprimarul Istvan Ludescher.

Are nevoie urgent de actul de identitate

Autoturismul marca Audi, cu numarul de inmatriculare MM-10-MBM, culoare neagra, a fost parcat pe strada Moldovei. Nu se sti exact daca hotii stiau sau nu ca masina de serviciu este a viceprimarului. Cert este insa ca acum au aflat. Din actele de identitate ale acestuia. “Trebuie sa umblu acum sa imi refac actele. Luni trebuie sa merg la Bucuresti si am nevoie de actul de identitate. Pentru ca plec cu avionul si nu voi fi lasat sa urc la bod, daca nu voi putea sa demonstrez cine sunt”, a mai adaugat interlocutorul nostru.

Comisar Gabriela Liahovici, purtator de cuvant al IPJ Maramures, sustine ca oamenii legii continua cercetarile in vederea identificarii si prinderii autorilor furtului.

Raman cateva semne de intrebare, dintre care cel mai important este ce cauta masina de serviciu, Audi A8, noaptea, in fata casei.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns