Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victor Ponta va avea saptamana viitoare o decizie a specialistilor in legatura cu Ioan Mang

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, la Alexandria, că nu are calificarea necesară pentru a se pronunţa în cazul acuzaţiilor de plagiat aduse ministrului Educaţiei, Ioan Mang, însă va avea până săptămâna viitoare o concluzie a specialiştilor.


“Nu mă pricep la problemele la care dânsul este specialist şi (…) nu pot să îmi dau seama dacă a plagiat sau nu. (…) În mod sigur, săptămâna viitoare am un rezultat de la nişte oameni care nu au niciun fel de implicare politică şi a căror competenţă cred că nu e contestată de nimeni şi luăm decizia împreună”, a declarat Ponta.

El a precizat că a avut deja o discuţie cu ministrul Mang, căruia i-a comunicat decizia de a cere unui colectiv academic o opinie pe tema acuzaţiilor de plagiat.

“Am vorbit astăzi după amiază, i-am comunicat decizia mea de a cere unui colectiv, evident informal, de la Academie să se pronunţe şi domnia sa evident că a fost de acord. E foarte greu să pui pe cineva din Ministerul Educaţiei să-l cerceteze pe ministrul Educaţiei, inevitabil decizia ar fi contestabilă”, a spus primul ministru.

Liderul PSD Victor Ponta a participat vineri, alături de preşedintele PNL Crin Antonescu şi preşedintele PC Daniel Constantin, la un miting electoral desfăşurat la Alexandria cu ocazia lansării candidaţilor USL din judeţul Teleorman la alegerile locale. AGERPRES

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns