Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

FOTBAL SĂTMĂREAN

Victoria Carei, singura echipă din județ învingătoare în Liga 3 la fotbal

Victoria Carei, singura echipă din  județ învingătoare în Liga 3 la fotbal
O singură echipă din cele trei pe care le are județul nostru în Liga a 3-a la fotbal, Victoria Carei, a câștigat meciul pe care l-a jucat la sfârșitul săptămânii trecute.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

Echipa din Carei, după o evoluție foatrte bună, s-a impus cu 3-1 în fața  celor de la Săpătatea Cluj și este pe primul loc în play-out. În schimb CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI au pierdut meciurile pe care le-a avut în program. În urma ac estor eșecuri ambele echipe riscă să nu-și atuingă olbiectivele fixate, calificarea la barajul de promovare în L2 și respective, menținerea în L3.

 

Play-off, etapa 4

 

Crișul Sântandrei a bătut pe CSM Olimpia cu 2-0
CSM Olimpia Satu Mare pierdut sâmbătă meciul cu Crișul Sântandrei din etapa a 4-a din play-off-ul  Ligii 3 la fotbal. Echipa sătmătreană a fost învinsă cu scorul de 2-0 după o evoluție  modestă a majorității jucătorilor pregătiți de Cosmin Juhas. Pentru echipa sătmăreană este al treilea eșec, din 4 meciuri din play-off!!
Începutul de joc a fost echilibrat și se părea că echipa sătmăreană  poate obține un rezultat bun. Dar, în minutul 14 echilibrul s-a rupt după golul lui Ionuț Ban, care, scăpat singur în careu, a marcat cu un șut din 12 metri. Gazdele au dominat în continuare jocul și au avut două bune ocazii dar portarul Toderean a avut intervenții bune și a evitat golul. Replica echipei sătmătrene a venit pe final de repriză când Mansour, scăpat doar cu portarul Anca-Trip nu a putut să-l învingă pe fostul ”olimpist” din vremurile mai bune ale fotbalului sătmărean.

 

După pauză jocul s-a mai echilibrat fără prea multe faze de poartă.  Până în minutul 84 când același Ban a marcat din careu și a stabilit scorul final, 2-0 pentru Crișul. În urma acestui rezultat, diferența dintre CSM Olimpia și Crișul Sântandrei, dar și CSM Sighet s-a redus la doar 2 puncte. Drept urmare, gruparea sătmăreană poate pierde această poziție dacă nu învinge în etapa următoare pe CSM Sighet.

 

* CSM Olimpia: Toderean – Burdeț,  Negru, Copaci, Oanea, Chinde (71 Zamfir), A. Micaș ( Lucaci), N. Pop (87 Zbona), Lazăr (46 Ferenți), Zsiga, Mansour (67 Samake).
Antrenor: Cosmin Iuhas
Arbitri: Cătălin George Roman (Timișoara) – Răzvan Voicu (Cugir), Cosmin Bogdan (Cluj-Napoca)
În celălalt meci al etapei: CSM Sighet – SCM Zalău 3-2

 

Clasament

1. SCM Zalău 4 2 1 1 6=5 48
2. CSM Olimpia 4 1 0 3 4-7 36
3. CSM Sighet 4 2 1 1 6-4 34
4. Crișul Sântandrei 4 2 0 2 5-5 34

 

Etapa viitoare: CSM Olimpia – SCM Zalău, Crișul – CSM Sighet

 Play-out, etapa a 4-a
Victoria Carei – Sănătatea Cluj 3-1
Echipa din Carei a dominat cea mai mare parte a celor 90 de minute și a câștigat fără drept de apel cu 3-1 în fața celor de la Sănătatea Cluj.
Timp de o oră Victoria adominat categoric și-a creat mai multe ocazii din care a conctretizat ttrei. David Horvath a deschis scorul în minutul  2 și  tot elo a mai modificat gtabnela în minutul 57. A urmat apoi, în minutul 60 golul lui David Marina după care jocul s-a mai echilibrat. Oaspeții au profitat și au redus din handicap în minutul 67 prin   Dorin Goga (ex Universitatea Cluj). După acest gol, în ciuda altor situații bune de poartă scorula rpmas nemodificat, 3-1 pentru Victoria.

 

În urma acestui rezultat Victoria se află pe primul loc în play-out, la egalitate de puncte cu Lotus Felix.
* Victoria Carei: Fila Karoly – Dacian Duncă, Adrian Ciul, Alex Negrea, Eduard Marina, Daniel Tillinger, Norbert Barta, Darius Marina, Andrei Hosu, Raul Haiduc, Horvath David. Antrenor: Marius Botan.
Lotus Felix – Olimpia MCMXXI 1-0

 

Echipa sătmăreană menținut tabela de marcaj nemodificată până în minutul 60 când gazdele au marcat golul care le-a adus victoria și cele 3 puncte. O înfrângere care duce echipa sătmăreană pe penultimul loc în clasament, poziție care echivalează cu retrogradarea în județ. Dar, până la final de sezon mai sunt 5 mecviuri. Iar în etapa următoare, ultima a returului din play-out, CSM MCMXXI va întâlni, pe eren propriu, pe Victotria Carei.
Au jucat: Siwiec – Aidebe, Feher, Batin, Orvos, Caba, Hackaa, Emeriau, Ștef (cpt.), Duca, Feier. Rezerve: Șugar, Mroz, Olteanu, Tomșa, Chamacho, Sătmărean, Godja, Ploeșteanu, Bodea.
Antrenor: Giuseppe Funicello.

În celălalt meci al etrapei: CS  Minaur – Minerul Ocna Dej 1-0

Clasament
1.Victoria Carei 4 2 1 1 7-5 31
2 .Lotus Felix 4 1 1 2 4-7 31
3. Sănptatea Cluj 4 2 1 1 9-4 25
4. Minaur BM 4 2 2 0 8-5 22
5.Olimpia MCMXXI 4 1 1 2 5-7 21
6.Minerul O.Dej 4 1 0 3 3-8 20
Etapa viitoare: Olimpia MCMXXI – Victoria, Sănătatea – Minaur, Minerul – Lotus.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Duelul echipelor sătmărene din L3 a fost câștigat de Victoria Carei, 1-0 cu CSM Olimpia

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with