Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie in prelungiri si calificare in semifinale pentru baschetbaliste

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – CSU Alba Iulia 64-64 (33-32) (75-74 d.p.)

Dan Fleseriu a trait intens acest meci si s-a bucurat alaturi de fete si de Florin Muresan, presedintele sectiei de baschet
Dan Fleseriu a trait intens acest meci si s-a bucurat alaturi de fete si de Florin Muresan, presedintele sectiei de baschet

Am avut de toate in meciul de joi seara, dintre CSM Satu Mare si CSU Alba Iulia, partida a doua din sferturile play-offului Diviziei A la baschet feminin, disputata la sala LPS.

Si aici vorbim de joc spectaculos, dueluri la limita, ratari, nervi, tabela buclucasa si prelungiri. Prelungiri care au fost cu noroc pentru echipa noastra, care s-a impus la limita, cu 75-74, dupa ce tabela a aratat, dupa cele 40 de minute scurse, 64-64 (33-32). Pe sferturi scorul a fost 18-25, 15-7, 10-17 si 21-15. In primul sfert, CSM a inceput bine, insa oaspetele au revenit si l-au adjudecat. Sferul doi a debutat cu distantarea celor de la Alba Iulia pe tabela, 20-28, fiind cea mai mare diferenta de pe teren. Cu multe greseli sub cos, ratari si interceptii ale echipei oaspete. Insa americancele Whittington si Freeman au adus echipa noastra in joc, iar la pauza am condus cu 33-32. Sfertul al treilea a inceput dupa o intarziere de aproape o jumatate de ora, dupa ce tabela a jucat feste. Dupa ce au fost depasite in al treilea sfert, in care mingea nu a vrut sa intre in cos, iar deposedarile la limita ale oaspetelor au ramas nesanctionate, elevele lui Dan Fleseriu au revenit si au egalat. De notat ca, la 64-63 pentru CSU, Annemarie Parau, care de altfel a facut un joc excelent, a ratat o aruncare de la libere, asa ca, la 64-64 s-a ajuns in prelungiri.

Au fost cinci minute care s-au jucat de la un cos la celalalt, CSM a condus 66-64, elevele lui Bilek au revenit, 66-68 si 67-70. Insa cea mai importanta si memorabila faza s-a petrecut cu trei secunde inainte de finalul prelungirilor, cand Alba Iulia conducea pe tabela cu 74-73. Atunci Annemarie Parau a pasat pentru Freeman, care a facut o pirueta superba sub cos si a marcat pentru o victorie si o calificare in semifinale pentru CSM. Dupa marcarea cosului decisiv, bucuria s-a dezlantuit pe teren, in tribune, publicul a facut spectacol, pe teren toata lumea se imbratisa si celebra o noua accedere in Final Four unde CSM va intalni ICIM Arad.Primul meci ar urma sa aibe loc pe 21 aprilie. Insa mai este mult pana atunci, important este faptul ca fetele si-au dat viata pe teren, cele mai bune marcatoare fiind americancele Whittington si Freeman care au facut meciul vietii lor. Echipa si staff-ul tehnic merita toate felicitarile, iar acum Sarbatorile Pascale vor fi si mai frumoase. Pentru CSM au jucat Khadijah Whittington 23 puncte, Shanika Freeman 21, Claudia Pop 14, Annemarie Parau 13, Andreea Orosz 3, Amra Mehmedic 1, Anita Meszaros si Monica Ivan.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Luni la Panoramic Sportiv

Asculta acest articol În cadrul emisiunii de luni Panoramic Sportiv de pe Informația TV veți afla prin ce a trecut