Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie pentru Mani Gyenes și avans mărit în campionatul de enduro

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

După etapa a 3-a de la Polomka

Emanuel Gyenes a participat sâmbătă și duminică la cea de-a treia etapă din cadrul Campionatului Național de enduro al Ungariei. Etapa s-a desfășurat la Polomka în Slovacia, iar la start s-au prezentat peste 130 de piloți.

Pe traseul de aproximativ 25 kilometri, piloții au avut de parcurs câte cinci ture în ambele zile. Iar sătmăreanul de la Autonet Motorcycle Team a câștigat ambele zile.

“Sâmbătă am avut o zi de ploaie cu un traseu destul de greu și timpii de etapă foarte strânși. Duminică s-a uscat și traseul și s-au mai lărgit și timpii de etapă așa că am avut o zi mai lejeră. Am reușit să câștig ambele zile așa ca înaintea ultimei etape care va fi la Tokod în septembrie conduc campionatul cu 18 puncte”, a declarat Mani Gyenes, cel care înaintea etapei avea doar 10 puncte avans. Podiumul de la Polomka a fost completat de Hollo Bence și Katai Peter, ambii din Ungaria.

Pentru pilotul sătmărean urmează Red Bull Romaniacs, a 14-a ediție urmând să se desfășoare în perioada 25-29 iulie. Este un concurs privit drept cel mai dur raliu hard enduro din lume. Gyenes este singurul pilot care a concurat și a terminat toate edițiile Red Bull Romaniacs.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Lobonţ are gânduri mari

Asculta acest articol Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobonţ, a declarat, marţi seară, pentru postul Roma Channel, că doreşte să