Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victorie și egal pentru CFR Cluj și FC Vaslui în Liga Campionilor

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cele două echipe din România prezente în turul III preliminar al Ligii Campionilor, au început cu dreptul cursa lor de calificare în grupele acestei competiții.

Ca urmare a rezultatelor înregistrate, ambele echipe, CFR Cluj și FC Vaslui au prima șansă la calificare în grupele Ligii.

CFR Cluj – Slovan Liberec 1-0

Echipa din Cluj s-a impus la limită, scor 1-o, grație golului marcat de Cadu, minutul 53, din penalti. CFR a avut însă alte 4-5 mari ocazii de gol și se putea impune la o diferență mult mai mare.
* CFR Cluj: Felgueiras – Ivo Pinto, Cadu, Rada, Camora – Deac, G. Mureşan (Sare ’46), Vass (Edimar ’78), Bastos (Valente ’80) – Kapetanos, Sougou.

Fenerbahce – FC Vaslui 1-1

Echipa din Vaslui a fost foarte aproape de o victorie, a condus până în minutul 90 după ce a deschis scorul prin Antal în minutul 75. Turcii au egala în minutul 90 prin Bekir dar FC Vaslui păstrează ăprtima șansă la calificare.
* FC Vaslui: Coman – Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu – N’Doye, Caue – Antal (Buhăescu ’88), Stanciu (Sburlea ’60), Sânmărtean – M. Niculae (R. Costin ’81).
Sătmăreanul Sălăgeanu a fost prezent în teren toate cele 90 de minute, a jucat bine, în timp ce Ervin Zsiga a rămas pe bancă. Partidele retur se vor disputa la 8 august.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns