Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pentru meciul de handbal cu CSM, miercuri de la ora 17.00

După Dinamo, actuala campioană a României la handbal, la Satu Mare vine o altă echipă de top din România, Steaua Bucureşti. Iar Steaua, la fel ca şi echipa de fotbal, are în palmares şi Cupa Campionilor Europeni (2 trofee).

Dar anii au trecut, iar Steaua nu a mai reuşit performanţele din anii ’70-’80. Dar, oricum, Steaua este o forţă în handbalul autohton şi venirea echipei la Satu Mare este un eveniment sportiv important. Aşa că miercuri ne aşteptăm la o sală plină, dar şi la un spectacol pe măsura dorinţei publicului sătmărean.

Cât priveşte şansele la o victorie, este clar, Steaua porneşte favorită. La handbal nu e ca la fotbal, iar surprizele gen “lanterna roşie” bate liderul, lipsesc cu desăvârşire. Dar echipa sătmăreană are şansa ei, iar jucătorii trebuie să lupte pentru clubul de la care îşi câştigă salariile.

De la antrenorul Iuliu Varady am aflat că întreg lotul este valid, fără probleme majore de sănătate. Dar, probleme sunt, mai ales de moral după meciul de la Focşani unde echipa sătmăreană a avut şanse mari la o victorie. Din păcate n-a fost aşa şi băieţii sunt afectaţi de acest eşec.

În turul sezonului, Steaua s-a impus pe teren propriu cu 35-27. Ca şi o paranteză, Steaua a venit ultima dată la Satu Mare, în prima ligă a handbalului românesc, în luna octombrie a anului 2011. Pe atunci, CSM Satu Mare s-a impus lejer, cu 32-23.

Meciul cu Steaua se va disputa, ca de obicei, în sala LPS “Ecaterina Both”, cu începere de la ora 17.00. Arbitrii meciului, A. Nacu şi A. Rucoi sunt din Târgu Mureş în timp ce observatorul Ioan Chira este din Baia Mare.

Celelalte meciuri ale etapei a 16-a din Liga Naţională:
• Potaissa Turda – CSM Focşani
• Poli Timişoara – HC Vaslui
• CSM Bucureşti – Dinamo
• HC Adrian Petrea – Dobrogea Sud
• CSM Făgăraş – Dunărea Călăraşi
• HC Odorhei – CSU Suceava

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns