Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

S-a dat in folosinta Scoala din Dealul Mare – Viile Satu Mare

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Se taie panglica la Scoala Primara din Dealu Mare - Viile Satu Mare
Se taie panglica la Scoala Primara din Dealu Mare - Viile Satu Mare

   Vineri, 4 mai, a fost data in folosinta. Scoala Primara din Dealul Mare, Viile Satu Mare. Festivitatea a fost organizata de Primaria Viile Satu Mare, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare.

Cuvantul de deschidere a apartinut profesoarei Adriana Man, directoarea scolii din centrul de comuna, care si-a exprimat bucuria ca investitia este finalizata. S-a incheiat perioada de disconfort in care elevii din cele patru clase si-au desfasurat activitatea in trei locatii.

A fost incheiata perioada de provizorat, cand procesul instructiv educativ s-a desfasurat in conditii precare. Scoala data in functiune este una moderna realizata la standarde ale Uniunii Europene (UE), din fonduri ale Bancii Mondiale..

Primarul Daniel David a subliniat faptul ca primii beneficiari sunt elevii, apoi cadrele didactice si parintii copiilor care frecventeaza unitatea de invatamant.
Mai multe cititi in editia tiparita disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un bărbat de 41 de ani şi-a lovit mama

Un bărbat de 41 de ani, din Santău, este anchetat de poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tăşnad sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, acesta fiind suspectat că şi-a agresat propria mamă.