Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Vineri începe Cupa Lions la șah copii

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CS Voința Satu Mare, cu sprijinul clubului Lions Satu Mare, al Consiliului Județean Satu Mare și în parteneriat cu Liceul Teoretic German “Johann Ettinger” Satu Mare și cotidianul Informația Zilei, organizează în perioada 17-19 noiembrie Cupa Lions la șah pentru copii. Este prima ediție a acestui turneu și se va desfășura la cantina liceului “Johann Ettinger”.

Turneul A este dedicat copiilor cu vârsta sub 14 ani, șah clasic, 75 minute + 30 secunde/mutare, 7 runde, sistem elvețian. Turneul va fi omologat la Federația Internațională de Șah (FIDE) și F.R. de Șah. Legat de premii, se vor acorda aproximativ 5.000 lei în bani, cupe, medalii și materiale de șah, la diferite categorii de vârstă. Turneul A începe vineri, 17 noiembrie, de la ora 15:15, și se va încheia duminică la ora 16:00.

Turneul B este dedicat copiilor începători, nelegitimați. Totul începe duminică de la ora 10:15 și vor fi 7 runde de șah rapid, 15 minute/jucător. Aici se vor acorda cupe, medalii și diplome primilor trei clasați la diferite categorii de vârstă. De altfel diplome vor primi toți participanții. Și la turneul B va fi festivitatea de premiere duminică de la ora 16:00.

Taxa de participare este de 50 lei pentru turneul A și 20 lei pentru turneul B.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns