Image 1
Image 2

IFPLUS STUDIU

Viziunea feminină asupra penisului ideal

În România, penisul erect mediu are 12,73 centimetri lungime. Dar întrebarea este: cât de importantă este cu adevărat mărimea când vine vorba de sex? Și ce rol joacă forma?
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În România, dimensiunea medie a penisului în erecție este de 12,73 centimetri. Însă, persistă întrebarea: cât de relevantă este mărimea în contextul intimității sexuale? De asemenea, care este importanța formei?

 

 

► Un studiu recent din SUA a dezvăluit preferințele femeilor cu privire la dimensiunea și forma penisului, precum și percepțiile lor referitoare la ce înseamnă să fii “performant în pat”.

 

 

Cu cât este mai mare, cu atât este mai preferat Studiul, care a implicat în principal femei heterosexuale, a constatat că penisurile de dimensiuni mai mari sunt considerate mai atrăgătoare decât cele mai mici.

 

 

În cadrul studiului, participantele au evaluat 224 de imagini de penisuri, diferite în ceea ce privește lungimea, circumferința și gradul de pilozitate pubiană. Părul pubian al modelelor din imagini varia între tuns scurt, neras sau absența completă a părului.

 

 

Participantele au fost invitate să evalueze performanța sexuală a bărbaților reprezentați în fotografii pe o scară de la 1 (dezacord total) la 7 (acord total).

 

 

„Penisurile mai groase și mai lungi, cu o pilozitate pubiană moderată, au fost percepute mai favorabil din punct de vedere al atractivității și personalității”, au constatat cercetătorii. Penisurile mai scurte și mai subțiri au fost considerate mai puțin atrăgătoare din punct de vedere sexual.

 

 

► Studiul a mai relevat că bărbații cu părul pubian tuns sunt percepuți ca fiind cei mai atrăgători și cei mai competenți în pat. Bărbații cu o îngrijire atentă a părului pubian sunt văzuți ca fiind „performanți în pat”.

 

 

În concluzie, aproape nicio imagine nu a fost considerată absolut „atrăgătoare”. Cercetătorii au ajuns la concluzia: „În final, a fost dificil să se identifice un scrot cu adevărat ‘frumos’; mai degrabă, discuția ar trebui să se orienteze către cel mai puțin neplăcut.”

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Preferințele pentru întâlnirile virtuale

GENERAȚIA Z

Preferințele pentru întâlnirile virtuale

Deși unele cupluri încearcă să reproducă experiența unei întâlniri tradiționale prin comandarea mâncărurii și servirea cinei împreună în timpul unui apel video, mulți tineri se simt epuizați de procesul obișnuit al întâlnirilor.

DRAGĂ FEMEIE...

Înșelatul în cuplu începe de la TINE!

Chiar dacă pare greu de crezut, atunci când ai un partener care a cam "călcat" pe arătură, află că, din păcate, înșelatul a început cu mult timp înainte de a se întâmpla efectiv. 

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now