Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Voinescu: Primarii fac presiuni pentru alocarea de fonduri

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, ca, pe masura ce se apropie alegerile, exista presiuni din partea unor primari pentru alocarea unor fonduri pentru finalizarea proiectelor, dar sunt constrangeri bugetare si ar fi stupid sa se cada prada tentatiilor electorale.

Intrebat in legatura cu declaratiile lui Cezar Preda privind existenta unor presiuni din partea primarilor pentru alocarea de bani penrtru programele din teritoriu, in contextul faptului ca premierul “a trantit usa” la Guvern, Voinescu a spus ca exista discutii si ca el confirma “existenta unor presiuni de genul acesta”.

“Exista discutii si, pe masura, ce se apropie alegerile locale, toti primarii devin foarte nerabdatori sa-si finalizeze proiectele, si intelegem acest lucru. Pe de alta parte, exista unele constrangeri bugetare. Am platit un pret politic mare pentru a pastra echilibrul economic si bugetar si ar fi stupid sa cadem preda unor tentatii electorale. Exista toate aceste discutii si confirm existenta unor presiuni de genul acesta”, a afirmat Voinescu, citat de Mediafax.

El a adaugat ca PDL incearca sa gestioneze, pe de o parte, aceste presiuni, iar, pe de alta parte, sa pastreze capacitatea economica a Romaniei. Potrivit lui Voinescu, prioritatea PDL este reintregirea salariilor bugetarilor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns