Image 1
Image 2

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

zarzavat

 

Ingrediente:

3 kg morcov
1 kg pătrunjel
1 țelină cu frunze
2kg gogoșari
1 kg ardei
frunze de pătrunjel și țelină
1/2 l ulei
1 l bulion
sare după gust
salicilat

 

Mod de preparare:

Se taie toate cubulețe și se călesc în ulei,la urmă se pun frunzele tăiate mărunt și bulionul și se mai da un clocot.
Se fierb în dunzi 30 minute.

Este o rețeta foarte bună,mult mai bună decît cele cu sare.

Reţetă trimisă de:

Sanda Hațegan

 

magazin online de aer conditionat si sisteme de climatizare
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*