Image 1
Image 2

CONSERVE PE IARNĂ

Zarzavat pentru ciorbe, la borcan (tocătură)

Zarzavat de legume pentru iarnă– aromat, gustos, cu texturi și arome ce se îmbină perfect, rețeta simplă, naturală, fără conservanți. Putem spune că facem și economie la bugetul casei realizând zarvat pentru ciorbe la borcan, căci vara toate aceste legume sunt mult mai ieftine, fiind în plin sezon. În plus, când ai în grădina proprie o mulțime de legume și verdețuri, nu ar fi păcat să nu profiți de faptul că sunt naturale și sunt crescute cu dragoste?
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

zarzavat

 

Ingrediente:

3 kg morcov
1 kg pătrunjel
1 țelină cu frunze
2kg gogoșari
1 kg ardei
frunze de pătrunjel și țelină
1/2 l ulei
1 l bulion
sare după gust
salicilat

 

Mod de preparare:

Se taie toate cubulețe și se călesc în ulei,la urmă se pun frunzele tăiate mărunt și bulionul și se mai da un clocot.
Se fierb în dunzi 30 minute.

Este o rețeta foarte bună,mult mai bună decît cele cu sare.

Reţetă trimisă de:

Sanda Hațegan

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Chifteluțe crocante de pui

APERITIVE

Chifteluțe crocante de pui cu crustă de semințe

Transformați clasicele chifteluțe de pui într-un aperitiv inovator și delicios cu această rețetă de chifteluțe în crustă de semințe. Nu doar că sunt o alegere sănătoasă, dar adăugarea de semințe aduce un plus de textură și gust. Aceste chifteluțe vor deveni rapid vedeta oricărui platou de aperitive, impresionând prin aspect și savoare.

Gustări sănătoase pentru iarnă

În sezonul cald găsim o gamă largă de produse care să ne ofere energia necesară pentru toată ziua. Însă iarna este indicat să schimbăm meniul. Nutriţioniştii recomandă 5 gustări care să îţi confere o stare de spirit bună.