Image 1
Image 2
Acasa

Ziua Eroilor va fi organizată, în premieră, la Moftin

Ziua Eroilor va fi organizată, în premieră, la Moftin
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Prefectul Radu Roca a convocat miercuri la Moftinu Mic o întâlnire de lucru pentru a pune la punct detaliile organizării la data de 25 mai a manifestărilor dedicate Zilei Eroilor şi a martirului erou al naţiunii române, Mihai Viteazul (Domn al Ţării Româneşti şi al Moldovei şi Principe al Transilvaniei).

La întâlnirea de la Monumentul lui Mihai Viteazul au participat directorul de Cancelarie, Radu Iancu, primarul comunei Moftin – Gheorghe David, comandantul Garnizoanei Satu Mate – lt.col. Gheorghe Balazs, precum şi reprezentanţi ai ISU Someş Satu Mare, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare şi a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare şi a primăriei comunei Moftin.
”Anul acesta vom organiza, în premieră la Mofinu Mic, manifestările legate de Ziua Eoilor şi de asemenea îl vom omagia şi pe Mihai Viteazul cel care a fost declarat „Martir şi Erou al Naţiunii Române”, prin Legea nr. 137 din 21 iulie 2020.

Manifestările vor avea loc pe 25 mai de la ora 12 la Monumentul lui Mihai Viteazul din Moftin. Vrem să organizăm un eveniment de ţinută alături de Primăria Comunei Moftin de Consiliul judeţean Satu Mare şi de Garnizoana Satu Mare”, a anunţat prefectul Radu Roca.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

O casă a luat foc de la un scurtcircuit

INCENDIU LA SATU MARE

O casă a luat foc de la un scurtcircuit

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat duminică, 3 martie a.c., în jurul orei 10.30, să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă de locuit de pe strada Lazarului din municipiul Satu Mare.