Image 1
Image 2
Cine suntem noi?
 
Durata grupului media Informația Zilei: 33 de ani de la înregistrarea în Registrul Comerțului, (Asociația de Creatori Solstițiu, 1990, SC Solpress SRL, 1993 Centrul Multicultural Poesis)
Sediul Central: Satu Mare, strada Mircea cel Bătrân nr. 15
              Strada Micu Klein, nr. 2
Scopul și obiectul de activitate a companiei:
Autor/editor pentru toate mediile:
* producția și difuzare de ziare, reviste, cărți, pliante, broșuri, albume;
* televiziune, procesare post-producție de televiziune, design, spoturi;
* cosultanță, organizare campanii de promovare și publicitate;
* intermediere și susținere de sponsorizări și evenimente;
* parteneriate de conținut, producție de conținut de marcă, producerea, organizarea și difuzarea prin presă scrisă, presă online, televiziune, organizarea de expoziții de artă, evenimente de promovare în spații proprii, în colaborare cu partenerii noștri.
 
Portofoliul nostru, palmaresul nostru este multiplu, complex, diversificat, incluzând ziar tipărit, ziar online, televiziune,  reviste de cultură, albume, organizare de evenimente culturale și sociale, expoziții și activități culturale literar-artistice renumite la nivel național.
 Portofoliul nostru include reabilitări de clădiri istorice, organizarea de târguri și expoziții, campanii mass media pentru susținerea unor idei și principii din perspectiva jurnalismului independent.
 
Produsele noastre media: Solstițiu , Informația Zilei, Informația TV, Informația de Duminică, Informația de Maramureș, Poesis, Poesis Internațional, Magyar Hírlap
 
 
 
Aduceți o contribuție ca partener
 
Valoarea unei firme nu se mai măsoară doar pe dimensiuni economice și financiare, ci din ce în ce mai mult pe dimensiuni culturale, artistice, ecologice, sociale. Societatea are nevoie de valori, de tot ceeea ce  înseamnă durabilitate. Este vital să se țină un echilibru  productiv între economie, cultură, ecologie și probleme sociale, astfel încât soluțiile durabile să poată fi integrate în crearea de conținut valoros,  În acest fel, atât societatea, cât și partenerii noștri, a grupului media Informația Zilei, prin acțiuni responsabile, sustenabile se gândește deopotrivă la prezent și  la viitor. De aceea, ne propunem să începem împreună din locul unde se modelează viitorul societății noastre: în școli.
 
Printr-o varietate de proiecte școlare de educație media, cum ar fi „Tineretul scrie”, „ Școala de presă ” “Tineretul și jurnalismul independent”, Informația Zilei vrea să continuie o experiență deja aprofundată în lucrul cu școlile. Asociațiile culturale, cu instituțiile culturale de prestigiu, cu artiști, scriitori, actori etc. IZ are  capacitatea demonstrată în timp de a oferi oportunitatea de a deveni un purtător de cuvânt în dialogul dintre școli și parteneri prin numeroase canale. În acest fel, conținutul și ideile schimbului ajung la mulți factori de opinie din cadrul societății.
 
Acesta este ceea ce reprezintă programele de parteneriat Informația Zilei și partenerii săi.
  • Seriozitate și încredre în cooperare;
  • Expertiza profesionala într-o gamă largă de subiecte;
  • Peste 30 de ani de experiență în realizarea proiectelor de educație  culturală și media;
  • Exclusivitate comercială și industrială pentru partenerii noștri;
  • Răspuns exigent, puternic atât în format tipărit, televiziune, cât și online la factorii conturbatori ai dezvoltării legitime a societății.