Mulțumiri Diverse

Showing the single result

TEST

21 de comentarii

 1. Acum câteva ierni i-am facut o fotografie.
  Nu’mi imaginam că va putea fi trecuta atat de repede intr’o posibila antologie a disparitiei, pentru că acum bojdeuca lui Creangă e doar o fotografie.
  niste arhitecti s’au gândit (pentru câteva milioane de euro) s’o mutileze pe viață .
  să închidă definitiv orice portiță prin care spiritul scriitorului s’ar putea intoarce acasă .
  de ce si’ar mai duce cineva acolo copiii ? ca să vadă ce ? ca să înteleagă ce ? .
  e ca si cum ai veni și ai corecta Amintirile lui Creangă.
  ai inlocui toate cuvintele moldovenesti , toate arhaismele cu farmecul lor ca să înțeleagă lumea de azi mai bine ce’a vrut sa scrie Creangă.
  bojdeuca lui Creangă a fost prima casă memorială din Romania însă nu prima casă memorială distrusă . si pentru aceste distrugeri nimeni n’a dat vreodată vreo explicatie .
  poate primarul Mihai Chirica ?
  Iasi e un oras spiritual.
  de ce ati ales însă să alungati tocmai spiritele oamenilor care ne’au învățat sa citim ?
  Creangă ne’a fost învățător.

 2. Întrebarea e care din cele doua cluburi e continuatoarea echipei înfiinţate in 1921, palmares, identitate sportiva. Despre echipa suporterilor ştim ca are cinci ani de existenţa, promovarea in a treia liga fiind cea mai mare performanţa din scurta istoriei a echipei. Rămâne de văzut ce se întâmpla cu CSM.

 3. DNA, cu structurile din teritoriu, nu reuşeşte să descopere toate infracţiunile, aşa reuşeşte DGASPC din SM, să fenteze, cu locaţiile ce le administrează, înlocuieşte anual fără licitaţii, acoperişuri, garduri, parchet, sobe de gătit, renovări, eliberează certificate de handicap contra cost, cei fără bani lunar 4-500 mor în Judeţul nostru, infractori dispun de tehnici greu de restructurat, dna, de ani de zile încearcă , până în prezent fără succes, doamne ajută

 4. D. N. A. speranţa naţiuni Române, sunteţi minunaţi, curajoşi şi buni profesionişti, de necrezut, cine sunt infractori României ? de la ministru până la manager. Satu Mare, departe de capitală , infractori nu-s deranjaţi de DNA, DGASPC, cu un buget anual de 98.000.000. lei şi cu un personal de 900 angajaţi printre care sunt înfiltrate două grupuri de infractori, primul cu investiţii, al doilea cu afaceri cu certificate de handicap, aceste grupuri de infractori să funcţioneze, este necesar să fie sprijinite de instituţiile judeţului, sau făcut multe denunţuri şi sesizări, nimeni nu îndrăzneşte restructurarea lor, solicit intervenţia DNA

 5. Doar o pedeapsă privativă de libertate pentru o perioadă de trei ani, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere? Pentru viaţa unui om? Un criminal, mustrat cu atâta blândeţe? De noaptea minţii! Asta numai la Judecătoria Negreşti se putea da!

 6. Fiindca asa vrea muschii sai de Prefect PNL si primar UDMR. Ce daca era deja un proces verbal de punere in posesie ? Ei au dreptul ca si dupa un an si jumatate sa vina si sa puna in posesie peste terenul tau o alta persoana “IMPORTANTA” . Ce lege ? ce hotarari judecatoresti ? Ei considera ca sunt pentru plebe si prosti.

 7. Dar fostul PREFECT PNL ?
  DE CE a cerut/dispus Primarului si Comisiei Locale de fond funciar sa puna in posesie pe P peste si cu suprapunere – peste terenul care era deja in posesia/proprietatea unei alte persoane de mai bine de 1 an si jumatate in baza unui Pr. verbal de punere in posesie , intrat in circuitul civil , incheiat in baza unor Hotarari judecatoresti irevocabile din anul 2002 ( cererea de reconstituire fiind din anul 1991) ? /
  De ce ?
  Asta e legal ce a facut PNL + UDMR ?

 8. Sa explice si dansul DE CE un prefect PNL a cerut/dispus Primarului si Comisiei Locale de fond funciar sa puna in posesie pe P peste si cu suprapunere – peste terenul care era in posesia/proprietatea unei alte persoane de mai bine de 1 an si jumatate in baza unui Pr. verbal de punere in posesie , intrat in circuitul civil , incheiat in baza unor Hotarari judecatoresti irevocabile din anul 2002 ( cererea de reconstituire fiind din anul 1991) ? /
  De ce ?

 9. Mi-ar fi placut să văd o popularizare ,reclamă ,timp de o săptămână ,înainte de eveniment , făcută de media sătmăreană şi succesul ar fi fost mai mare . Felicitări organizatorilor !

 10. I.S.J. SM.
  DATI DOVADA DE SERIOZITATE LA DESEMNAREA COMISIILOR DE CORECTORI!
  ANUNTATI DINAIBTE PEDEPSELE PT.O DIFWRENTA MINIMA DE 2 PUNCTE DUPA RECORECTARE!!@
  DESPRE DIFERENTE MAI MARI NICI CA. MA GANDESC!
  DOAMNE AJUTA, BAFTA COPII!!!

 11. Doar asta a mai lipsit romanului ca in rest le cam are pe toate !. Dupa asta o sa traiasca mult mai bine……

 12. …SA NE FEREASCA D.ZEU DE CORECTORI CA SI LA SIMULARE!!!
  SA NU.SI BAYA JOC DE BIETII COPII!!!

 13. Răspund tot eu: pentru ca seara prin iarba mişunau ceva greieri, iar greierii cînta numai “gri-gri”, nu ştiu sa cînte “szurke-szurke”.

 14. “de ce nu sunt jucatori cu nume maghiar in echipa”
  Nu m-am uitat la componenta lotului, bănuiesc ca pe jucătorii cu nume maghiar i-a transferat Gabika la Vasas Budapesta, echipa lui de suflet.

12 trackback-uri / pingback-uri

 1. Mihai Viteazul și legăturile lui cu Sătmarul istoric - Adriana Zaharia
 2. Horoscop: Cum se manifestă zodiile în săptămâna aceasta - Cabaret news
 3. Horoscop zilnic: Ce îți pregătește astrele în această zi
 4. Duminică în Superliga: FCSB vs Petrolul și U Cluj vs Botoșani în lupta pentru Play-off - BotoșaniExpres
 5. Ce îți rezervă astrele pentru ziua de 19 Martie 2024
 6. Horoscopul zilnic: Ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi
 7. Horoscopul zilei: Ce ți-au pregătit stelele pentru astăzi
 8. STIL VESTIMENTAR Casa de modă Balenciaga produce cele mai bizare articole | Stiri Informaţia Zilei SM - Idor.Info
 9. Accident stupid, pe o autostradă din Belgia. Un șofer român de TIR a murit și o femeie este rănită, după ce un individ ar fi aruncat cu un capac de canal de pe un pod – Știri noi
 10. Un șofer român de TIR a murit pe o autostradă din Belgia: o persoană a aruncat un capac de canal de pe un pod –
 11. Un șofer român de TIR a murit pe o autostradă din Belgia. Cum a avut loc tragedia
 12. Muzeul Județean Satu Mare are o ofertă bogată de activități pentru elevi în perioada Săptămâna verde și Școala altfel – Carte veche românească

Comentariile sunt închise.