Image 1
Image 2
Susține. Donează.
Centrul Multicultural Poesis este o asociație non-profit, care a derulat proiecte culturale de mare anvergură. Donează pentru proiecte culturale. 
 
 Centrul Multicultural Poesis susține revista Poesis, organizează festivalul național Poesis. În decursul timpului, din anul 1990 până în prezent a adus în Satu Mare peste o mie de scriitori, oameni de cultură, artiști din țară și străinătate. 
Donațiile directe se pot face în Contul Asociației Centrul Multicultural Poesis. 
Cont în lei:  RO51BRDE3110SV15569093100
Sau cu PayPal
 
Proiect major în derulare: ridicarea unui monument ‘Poarta Recunoștinței” dedicat Centenarului dr. Vasile Lucaciu, precum și unui număr de peste o sută  personalități istorice și culturale sătmărene ale căror nume  sunt eternizate în piatră, amplasat în spatele monumentului “Lupoaica” de pe B-dul dr. Vasile Lucaciu
Viitorul proiect: ridicarea unei statui impresionante,  după un proiect realizat de marele artist Aurel Popp dedicat poetului Mihai Eminescu, monument comparabil  prin monumentalitate cu statuia dr. Vasile Lucaciu din Centrul vechi. 
 
Monumentul Eminescu va fi amplasat într-un loc vizibil, Centrul municipiului Satu Mare sau la intrarea în Grădina Romei. 

Donații directe se pot face în contul

ASOCIATIA CENTRU MULTICULTURAL POESIS:
CONT LEI: RO51BRDE3110SV15569093100

După completare vă rugăm să transmiteți formularul/fișierul completat prin formularul de mai jos: