Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Victoria grea a voleibalistelor noastre în faţa clujencelor

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

CSM Satu Mare – Universitatea Cluj 3-1

voleiAproape două ore, mai exact o oră şi 50 de minute le-au trebuit voleibalistelor de la CSM Satu Mare să se desprindă în învingătoare în faţa echipei Universitatea Cluj. O victorie meritată, scor 3-1 (25-23, 17-25, 25-23, 25-17) dar muncită, care apropie echipa sătmăreană de obiectivul propus, calificarea în play-off.

În primul set echipa noastră a condus aproape tot timpul, chiar şi cu 5 puncte, dar s-a împotmolit în final şi a fost egalată de Universitatea. Dar, la 23-23, un atac reuşit al Dedkovei şi un serviciu bun al Ivanei Zburova a adus câştig de cauză CSM-lui. În setul doi echipa noastră a avut o cădere inexplicabilă, cu servicii greşite, atacuri moi, fără vlagă, astfel că echipa din Cluj s-a impus lejer, scor 25-17.

Setul trei a fost cel mai disputat şi interesant ca evoluţie a scorului. Echipa din Satu Mare a început bine, a condus cu cu 3-4 puncte, chiar cu 6 (16-10) şi se părea că va câştiga setul fără probleme. Dar oaspetele a avut revenire puternică şi a ajuns la un moment dat să conducă, 23-22. În cele din urmă, graţie unui final mai bun, setul s-a încheiat cu 25-23 în favoarea echipei antrenată de Adrian Pricop. Setul patru, ultimul, a fost dominat de sătmărence care s-au impus cu 25-17 câştigând astfel meciul, scor 3-1. Este prima victorie sătmăreană în retur. Dar, foarte important, victoria a adus CSM-lui 3 puncte preţioase care îi consolidează poziţia a 7-a în clasament.

Au jucat pentru CSM: Adriana Matei, Alexandra Mişca, Adriana Vajda, Angelica Podină, Ivana Zburova, Viktoria Dedkova, Alexis Mathewes, Alisson McCurdy, Diana Adamcsik, Alexandra Ciucu, Daniela Dobre şi Natalia Preda.

În etapa următoare, CSM Satu Mare va evolua în deplasare, la Craiova.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns