Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Apel la proteste, adresat liderilor organizaţiilor afiliate la Sindicatul Liber Satu Mare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Victor_oprea_350x233Printr-o scrisoare remisă redacţiei ziarului nostru, liderul Victor Oprea se adresează organizaţiilor din învăţământ, afiliate la Sindicatul Liber Satu Mare, printr-un apel la proteste. În cele ce urmează redăm integral conţinutul scrisorii.

“Deoarece negocierile FSLI-Guvern pe tema salarizării au eşuat, FSLI continuă protestele printr-un miting de proporţii la Bucureşti, urmat de un marş.
Între timp a avut loc o întâlnire între reprezentanţii guvernului şi reprezentanţii FSLI. Vineri a avut loc o întâlnire la Guvern cu domnii Dacian Cioloş, Vasile Dîncu, Dragoş Pâslaru şi Adrian Curaj pe tema OUG privind salarizarea. Noua ofertă a Guvernului este de a acorda o majorare de 10% din 1 august 2017. Ofertă bineînţeles refuzată de FSLI. Analizând grilele de salarizare din oferta guvernului a reieşit că majorarea promisă de 10% reprezintă de fapt mai puţin, unele categorii beneficiind doar de o majorare de 5%. Tehnocraţii doresc să ne inducă din nou în eroare. Reprezentanţii FSLI se vor întâlni din nou la Guvern cu reprezentanţii Guvernului marţi, 24 mai 2016.
Calendarul de protest rămâne nemodificat. În data de 1 iunie va avea loc un marş FSLI la Bucureşti”.
Semnează Victor Oprea.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns