Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ședințe foto la Poesis pentru albumul de absolvire

Clasa a XII-a F Colegiul Național Doamna Stanca
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Clasa a XII-a F Colegiul Naţional Doamna Stanca
Clasa a XII-a F Colegiul Naţional Doamna Stanca

Finalizarea studiilor liceale reprezintă o etapă de neuitat în viaţa oricărui om, iar perioada cea mai frumoasă şi totodată dificilă a acestui ciclu se derulează pe parcursul clasei a XII-a. În prima categorie intră pregătirile pentru banchet şi şedinţele foto pentru album, iar în ultima categorie intră simulările şi pregătirea pentru Examenul de Bacalaureat.

Săptămâna trecută elevii clasei a XII-a F de la Colegiul Naţional Doamna Stanca au profitat de vacanţa dintre semestre pentru a realiza cea de-a doua parte a şedinţei foto, pozele fiind folosite apoi pentru album. Înainte de toate trebuie să spunem că tinerii au tratat acest lucru cu multă seriozitate şi abia după ce au consultat mai multe oferte, au ales-o pe cea care lor li s-a potrivit cel mai bine.

Deoarece elevii vor păstra această amintire pentru totdeauna s-au pregătit din timp pentru momentul realizării şedinţei foto

Astfel şi-au ales ţinutele cu atenţie, au trecut pe la salonul de înfrumuseţare şi abia după aceea s-au prezentat la Hotelul Poesis pentru şedinţa foto. Amintim că Hotelul Poesis reprezintă una dintre cele mai apreciate locaţii pentru realizarea şedinţelor foto pentru albumul claselor a XII-a.

„Am contactat o firmă pentru realizarea albumului şi am ales o ofertă la 260 de lei care include un album foto care ne-a plăcut mult, două şedinţe foto din care prima am realizat-o deja într-o altă locaţie şi cea de-a doua la Hotelul Poesis, sonetele şi pozele pentru diplomă”, ne-a spus Nagy Patrick – şeful clasei a XII-a F a Colegiului Naţional Doamna Stanca.

Dacă băieţii şi-au cumpărat câteva cămăşi şi s-au folosit în mare parte de hainele pe care le aveau deja în garderobă, fetele au avut ceva mai multă bătaie de cap fiind preocupate, nu doar de a schimba mai multe rânduri de haine, ci şi de machiaj şi coafură, pentru acestea apelând la servicii profesionale. Unele domnişoare şi-au cumpărat chiar şi câteva articole vestimentare noi pentru ca asortarea să fie una perfectă.

Cu această ocazie elevii ne-au spus că banchetul reprezintă şi el o prioritate fiindcă la ultima petrecere alături de colegii de liceu şi corpul profesoral, eleganţa trebuie să fie la superlativ. În acest sens, în special elevele, ne-au spus că îşi vor face rochii la comandă.     Elevii se gândesc totodată şi la examenul de Bacalaureat şi la universităţile unde doresc să-şi continue studiile mai departe. Momente ca acesta de la şedinţa foto, îi mai fac pe elevi să uite c[ mai este puţin până vor susţine şi examenul maturităţii.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns