Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

CFR Cluj – Viitorul, Supercupa României

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Ora 20.00, la Digi Sport

Meciul de debut al sezonului 2019-2020, Supercupa României va avea loc azi pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Se vor duela pentru acest trofeu CFR Cluj, campioana României şi FC Viitorul Constanţa, câştigătoarea Cupei României în 2019.

Va fi un duel între cele mai bune echipe din ţară în sezonul recent încheiat, dar şi o dispută a singurilor antrenori din Liga 1 cu titlu câştigat, Gică Hagi şi Dan Petrescu.

Bun prieten cu Dan Petrescu, Hagi a declarat că este nerăbdător să îl învingă pe antrenorul CFR-ului. “Abia aştept să-l înving şi eu pe Dan Petrescu. O să fie foarte greu, CFR Cluj este o echipă puternică, pragmatică, joacă la rezultat. Sperăm să fim mai iuţi ca ei şi să-l văd supărat pe Dan la final de meci” a spus Hagi. Doar că Hagi nu va putea conta pe cei mai mulţi jucători care au fost cu lotul de tineret al României în Italia în timp ce “Bursucul” poate conta pe un lot de jucători care au efectuat perioada de pregătire împreună.

Iar ca palmares, CFR este în avantaj Clujenii au deja în palmares trei Supercupe (2009, 2010, 2018) şi au mai jucat finala în 2012 şi 2016. Echipa lui Hagi nu a câştigat niciodată trofeul şi a fost o singură dată în finală, în 2017.

Formaţiile probabile:
CFR: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, Mureşan, Camora – Djokovic, Bordeian, Culio, Deac – Omrami, Ţucudean (Costache).
Viitorul: Buzbuchi – Grosu, Mladen (Ţîru), Kuipers, De Nooijer – Ammari, Calcan, Vână – Mâţan, Iancu, Ganea.

Supercupa României se va disputa sâmbătă, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti cu începere la ora 20.00.

Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. Arbitrul Supercupei este Sebastian Colţescu ajutat de Ovidiu Artene (Vaslui) şi Daniel Mitruţi (Craiova).

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns