Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

La mulți ani, Mihai Huzău!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Aflat la cea de-a treizeci şi una aniversare, Mihai Huzău ne poate spune o poveste frumoasă prin CV-ul său. Crescut într-un mediu de afaceri a înţeles repede că cea mai simplă cale de a face ceva este comunicarea. Prin comunicare corectă şi adecvată poţi atinge limite la care altfel este greu să ajungi. Nu este vorba numai de mediul de afaceri ci şi de cel social şi, mai nou pentru el, de cel politic.

A intuit că nu se poate realiza într-un mediu închistat în dogme şi ierarhii pe baze nesănătoase şi a căutat o refulare. Chiar dacă această refulare nu este aceea care ar fi trebuit să fie, Mihai a luat taurul de coarne şi cu o râvnă pornită din frivolitatea tinereţii şi rigurozitatea unui ţel politic, urcă treptele afirmării.

Trecut prin mediul de afaceri al familiei, mediu sănătos, bazat pe muncă şi iniţiativă (renumele firmelor Olimpia Travel şi Coexpres este edificator) îşi lansează propria afacere, Olimpia Turism, şi propriul stil de a face bine, Apel la Acţiune – asociaţie cu proiecte caritabile, gen „Ajutoarele de Moş Crăciun”, şi divertisment, tip „Urban Festival”.
Proaspăt investit secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Relaţii cu Parlamentul, fostul consilier local al Sătmarului se află la ceas de sărbătoare aşa că Informaţia Zilei se asociază celor care îi urează

“La mulţi ani!”

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

3 comentarii

  1. O întrebare retorică privind ascensiunea acestui băiețaș de bani gata- caz clasic de PCR-ist( pile, cunoștințe, relații): Câți asemeni lui sunt plătiți cu bani grași de la bugetul de stat?Biată Românie, condusă de beizadele inculte!

  2. Membru ALDE? De cind? Eu stiam ca ALDE are un singur membru cu norma intreaga, pe Tariceanu. Plus inca 2-3 membri cu jumatate de norma, Stef si Silaghi dar si aia in somaj tehnic. Toti asteapta alegerile viitoare sa-si ia portia de voturi de 4 % ca apoi sa-si vada linistiti de pensie si sa faca politica in parcul din centru.
    N-am nimic cu dl. Huzau, pare baiat simpatic, dar faptul ca a fost cpnsilier local nu-i face cinste, acolo este o adunatura de mediocritati care nu pot sa gindeasca cu capul lor, vezi “realizarile” pe care le au ei la nivel de municipiu (aglomerarea centrului, tot mai putine spatii verzi, dezvoltare haotica). Dar sa nu fim rai, poate ca dl. Huzau va demonstra de acum incolo ca este un baiat capabil.
    Domnule Huzau, La multi ani, noi sintem adevaratii prieteni ai dumitale pentru ca noi iti spunem adevarul!

  3. Deci, sa intelegem. Acest om a intrat in politica acuma 2-3 ani prin ALDE unde sustinea ca Tariceanu nu zice rau si ca are dreptate. Acuma a fost ales secretar de stat in Ministerul pentru Relatii cu Parlamentul (clar pentru cababilitatile sale si nu “politic”) si acuma voi ii faceti reclama pe site la ce firma isi deschide!.
    Anii ’90 voi sunteti?

Lasă un răspuns