Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Franța, decizie în ceea ce privește meciurile în nocturnă, în contextul războiului din Ucraina

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Amelie Oudea-Castera, ministrul Sportului din Franţa, a precizat că în Hexagon se ia în considerare o importantă modificare în ceea ce priveşte evenimentele sportive care se dispută în nocturnă.

Astfel, în contextul războiului din Ucraina şi a schimbărilor care au venit la pachet după invadarea înfăptuită de Vladimir Putin, Franţa se gândeşte tot mai serios să interzică în iarna care va veni disputarea evenimentelor sportive în nocturnă.

Conform As.com, obiectivul ar fi unul cât de poate de clar: economisirea de energie. Cele mai afectate ar fi fotbalul şi rugbyul, după cum informează sursa citată.

Franţa caută cu disperare soluţii pentru o reducere a consumului de energie pe timp de iarnă, iar soluţia prezentată mai sus ar fi una foarte bună, spune Oudea-Castera.
În vârstă de 44 de ani, Amelie Oudea-Castera este femeie de afaceri şi fostă jucătoare de tenis.

Ocupă funcţia de ministru al Sportului în cadrul Guvernului condus de Elisabeth Borne (Prim-Ministru) din luna mai a acestui an.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

2 comentarii

  1. Si francezi vor economisii energie,mai fericiti sunt maghiarii care au curent ,benzina si gaz aproape gratuit de la prietenii razboinici rusi. Viktor este un conducator geniu, la iarna vor emigra milioane de oameni din West in orbanistan.

Lasă un răspuns