Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Examenul trichineloscopic se face la Piata Mica

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    In saptamana 23-30 martie, inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Satu Mare, au realizat 71 de actiuni de control la unitati si gospodarii ale populatiei.

Au fost verificate depozite alimentare, unitati de alimentatie publica, cantine, gradinite, unitati de vanzare cu amanuntul, targuri si piete agroalimentare, brutarii, laboratoare de cofetarie, unitati de ambalare a produselor de origine non animala, unitati de procesare carne, unitati de procesare lapte, ferme de pasari, farmacii veterinare, gospodarii ale populatiei.
N-au fost depistat neconformitati care sa fi necesitat sanctionarea fermierilor cu avertismente sau amenzi.

Satmarenii care in acest sfarsit de saptamana taie porci in sistem traditional pentru consum propriu pot solicita examen trichineloscopic azi 31 martie intre orele 8-13 si maine, 1 aprilie intre orele 8-12, la Circumscriptia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor din “Piata Mica”. Mare atentie la crotalii si in numele cui se solicita examenul trichineloscopic. Fara crotalii nu se despagubesc animalele depistate cu trichineloza.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns