Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Peste 30 de Tineri Social Democrati din Odoreu a adunat sambata o remorca de gunoaie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

    Sambata 31 martie, la Odoreu, organizatia locala a Tineretului Social Democrat (TSD) a demarat actiunea de ecologizare a comunei. Traseul aleas a fost Drumul comunal Dc14 si balta Berindan.

S-a ecologizat acostamentul si canalul de la Satu Mare la intrare in Odoreu. Tinerii voluntari au adunat o remorca de gunoaie. Au fost instalate 4 panouri de avertizare inscriptionate. Actiunea a fost propusa de Nyiki Marian membru al organizatiei. In cadrul sedintei respective a fost invitat si primarul Dumitru Dorel Pop, alaturi de viceprimarul Nyiki Marcel. Pentru buna desfasurare a acestei activitati de voluntariat, tinerii au solicitat sprijin din partea primariei.

Receptiv la aceasta propunere constructiva privind ecologizarea unei portiuni a comunei, primarul a ajutat tinerii cu un tractor cu remorca, saci menajeri, manusi de unica folosinta si panouri inscriptionate. Ba chiar a participat la aceasta activitate alaturi de viceprimarul Nyiki Marcel.

La actiunea de ecologizare de sambata, de la Odoreu au participat aproximativ 30 tineri coordonati de presedintele interimar Marius Ardelean. N-au putut participa la aceasta provocare  membrii care sunt plecati la faculatati.

Pe aceasta cale tinerii social democrati mentionati mai sus fac un apel adresat soferilor si cetatenii comunei Odoreu sa nu mai arunce prisoasele (flacoane, deseuri de orice fel) in natura.

Se lanseaza cu acest prilej invitati ca si celelalte organizatii sa sprijine voluntarii in lupta cu mizeriile. Actiunile de genul acesta vor fi continuate la balta Berindan si de-a lungul albiei raului Somes.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns