Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

HOROSCOP Informatia Zilei 03.04

Ne aflam in zodia BERBEC

BERBEC. Relatia cu unele persoane sau informatiile care iti parvin te cam pun pe ganduri, ceea ce iti inspira o stare ciudata. De fapt, te-ai trezit cu fata la perina si esti cam bosumflat, dar glumele unor prieteni te vor inveseli.

 

TAUR. Esti cuprins de o energie noua, puternica, care merita investita cu folos. Ori ca e un scop nou in viata pe care vrei sa-l atingi, sau un vis maret, ori poate, un plan de vacanta, dar actioneaza acum, pana cand elanul se mentine.

 

GEMENI. Iubirea e vesela, amuzanta, ca un joc adolescentin. Nu are rost sa faci planuri atat de serioase cand inima ta se rasfata in gesturi de afectiune. Bucura-te de tot ceea ce primesti de la partenerul tau, fara pretentii imense.

 

RAC. Evenimentele din zilele trecute au avut un efect benefic asupra ta. Ti-ai recapatat buna dispozitie si te simti pregatit pentru ceva nou, dar inca mai esti atasat de intamplarile ultimelor zile si ai mai vrea sa vorbesti de ele.

 

LEU. Ai ajuns cu bine la finalul unei etape a planului tau care ti-a consumat mari rezerve de energie, dar acum esti multumit. Meriti rasplata care ti se ofera, singurul dezavantaj fiind faptul ca acum un timp nu vei mai avea de ce lupta.

 

FECIOARA. Ti-a priit aceasta peroada mai lejera, cand te puteai detasa de probleme si puteai privi lucrurile de la distanta. Parca esti mult mai relaxat, nimic nu ti se mai pare sumbru, dar acum trebuie sa te concentrezi din nou la munca.

 

BALANTA. Crezi cu tarie in visul tau cel mare si parca deja il intrezaresti din ce in ce mai clar la orizont. Mai este cale lunga pana ce aspiratia ta va putea deveni realitate, dar ai o garantie ce te asigura ca vei ajunge cu brio la final.

 

SCORPION. Fa un ultim efort sa inchei o activitate care te-a solicitat mult, din punct de vedere fizic, pentru a te putea concentra mai apoi asupra altor situatii. Apoi vei avea timp sa te odihnesti putin trece la capitolul urmator.

 

SAGETATOR. Nu te lasa condus de altii care pot vorbi in asa fel incat sa obtina ceva pe cai incorecte. Chiar daca reactia ta este mai dura, merita sa te ridici pentru drepturile tale, altfel celalalt va putea obtine o victorie nemeritata.

 

CAPRICORN. Este o zi fara prea multa semnificatie in marea carte a vietii tale, o zi in care nu se intampla prea multe lucruri noi. Insa, chiar daca nu se intampla nimic nou, persoana iubita iti este alaturi, te rasfata, iar asta iti este suficient.

 

VARSATOR. Nu te lasi nici tu cu una cu doua in cazul in care se incing unele dispute in preajma ta. Ai si tu argumente, ridici si tonul daca e nevoie, pentru ca nu esti de acord cu opiniile pe care incearca unii sa ti le impuna si tie.

 

PESTI. Se stie ca tu ai o relatie speciala cu timpul, deci orele care trec au, pentru tine o greutate cu totul aparte decat pentru restul lumii. Esti capabil sa te organizezi atat de eficient, incat niciun minut nu-ti trece fara rost, fara folos.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 27.11 Ne aflăm în zodia SĂGETĂTOR