Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Satu Mare – Simpozionul international Ziua Pamantului, la Grupul Scolar Livada

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Secventa din timpul simpozionului
Secventa din timpul simpozionului

 In cadrul programului “Scoala altfel”, la Grupul Scolar “George Baritiu” Livada, se desfasoara, in perioada 2-5 aprilie, simpozionul international Ziua Pamantului, editia a II-a, avand ca tema “Energii regenerabile”.

Proiectul este conceput pentru a constientiza elevii si profesorii de importanta intelegerii si protejarii mediului inconjurator prin toate mijloacele de care dispunem.

Proiectul a fost elaborat cu aportul profesoarelor Teodora Palencsar si Cecilia Ciorcas, coordonate de directoarea Monica Popescu. Sectiunea I este dedicata confectionarii de obiecte din materiale reciclabile, expuse in incinta liceului.

In ziua urmatoare, la Centrul de Documentare si Informare, s-a desfasurat sectiunea a II-a a simpozionului, dedicata prezentarilor power point cu tema energia solara si eoliana. Profesorii coordonatori ai acestei sectiuni sunt: Laura Iobaj, Hajnalka Patras, Bogdan Oproiu. Sectiunea a fost deschisa de profesoara Hajnalka Patras, care a prezentat importanta desfasurarii simpozionului si a folosirii surselor de energie regenerabila. Au participat peste cincizeci de elevi ai liceului, care au prezentat si admirat prezentarile power point.

Cea de-a treia sectiune a fost dedicata eseurilor cu tema “Salvati Terra”. Elevii liceului au prezentat materialele sub indrumarea profesoarelor: Daniela Camaras, Mariana Pribilean, Ioana Surd.

Simpozionul se bucura de un real succes in randul elevilor si profesorilor din judet si din tara. Dovada sta faptul ca douazeci de scoli din tara au trimis numeroase materiale la cele trei sectiuni ale simpozionului.

Informatiile ne-au fost comunicate de profesorul documentarist Bogdan Oproiu.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns