Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Ministrul Borbely, convocat de premier pentru clarificari legate de acuzatiile de coruptie

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu l-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely, pentru a avea o discutie de clarificare a situatiei legate de avizul solicitat de procurori Camerei Deputatilor, privind incuviintarea urmaririi penale a ministrului, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Suciu.

Potrivit acestuia, premierul a avut miercuri discutii si cu vicepremierul Marko Bela, precum si cu ministrul Culturii, Kelemen Hunor, presedinte al UDMR, abordand si aspecte referitoare la situatia lui Borbely.

Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a solicitat ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, declansarea procedurilor pentru obtinerea avizului din partea Camerei Deputatilor, necesar declansarii urmaririi penale fata de ministrul Mediului, Laszlo Borbely, deputat UDMR.

La randul sau, ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat, miercuri, la Zalau, ca procurorii DNA nu i-au adus la cunostinta, pana in prezent, nicio acuzatie si ca isi va exprima un punct de vedere dupa ce se va edifica “despre ce este vorba”.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns