Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doua persoane urmarite au fost prinse de politistii din Tasnad

Sigla Informatia Zilei
Un barbat din Sauca si un tanar din Silvas isi vor petrece sarbatorile de Pasti in Puscarie. Cei doi au fost condamnati la pedepse privative de libertate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un barbat din Sauca si un tanar din Silvas isi vor petrece sarbatorile de Pasti in puscarie. Cei doi au fost condamnati la pedepse privative de libertate.

In cadul unei actiuni pe linie judiciara organizata de politistii Sectiei 6 Tasnad Politie Rurala, au fost identificati miercuri, 4 aprilie, doua persoane condamnate la executarea unor pedepse privative de libertate. Este cazul lui Emeric C., de 49 de ani, din Sauca, pe numele caruia Judecatoria Carei a emis un mandat de executare a pedepsei de 8 luni inchisoare pentru comiterea infractiunilor de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice, si al lui Nicolae C., de 29 de ani, din Silvas, condamnat la 2 ani inchisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri si furt calificat.

Cele doua persoane depistate de politistii rurali au fost incarcerate in Arestul Inspectoratului, urmand sa-si execute pedepsele stabilite in sarcina lor.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Doi tâlhari au fost prinşi

În noaptea de 11 spre 12 martie, în jurul orei 3, T. Ioan, de 54 ani, din Satu Mare, a surprins in curtea casei sale doua persoane de sex masculin, care au încercat sa sustragă mai multe bunuri dintr-o anexa. Pentru a-şi asigura scăparea cei doi l+au bătut pe proprietar.